Програмата е предназначена да помогне на студентите да станат научно и хуманистично подготвени да станат професионални медицински сестри и осигурява основа за завършване на обучение по сестрински грижи. Започващите практикуващи са най-често наети в болнични или общностни условия. Болниците предлагат предизвикателни възможности за завършилите бакалаври, както и дългосрочните здравни заведения. В общността медицинските сестри са назначени от отдели за обществено здравеопазване, здравни организации, здравни центрове на общността и мигранти, извънболнични клиники, лекарски кабинети, доброволни здравни организации и хосписи. Все по-често медицинските сестри имат възможности да участват в предприемачески начинания като независими доставчици на здравни услуги. Въоръжените услуги също предлагат отлични възможности за кариера за завършилите.

Какво ще научите

Ще бъдете подготвени да се грижите за сложни пациенти, семейства и общности в интердисциплинарните екипи. Студентите участват в класната стая и клиничните преживявания в района на Рочестър и дори имат възможност да се учат на места като Перу и Коста Рика.

учебна програма

Подготвяме професионални медицински сестри, които могат да отговорят на здравните нужди на културно разнообразно общество. Правим това чрез комбиниране на строга академична учебна програма с стимулиращи клинични преживявания, които се ръководят от специализирани членове на преподавателите.

RN, които вече работят в тази област, могат да работят и по BSN. Предлагаме и възможност за втора степен за студенти, които вече имат бакалавърска степен по различен предмет.

Изисквания за прием

Условно приемане в програмата

Достъпът до традиционната ни сестринска програма е конкурентен. Приемането от колегията не гарантира приемането на програмата. Има отделен процес на кандидатстване за медицинска сестра, който трябва да бъде подаден през втората година на кандидата.

Програмата приема квалифицирани студенти в една от двете групи:

 1. Студентите се записват в Brockport
 2. Прехвърлете студенти от други колежи и университети (трябва да имате най-малко 15 кредита в Brockport и прехвърлянето на GPA от поне 3,0)

Програмна акредитация

Програмата за бакалавърска степен по сестрински грижи в колежа в Brockport е акредитирана от Комисията по колективно обучение по медицински сестри.Програмата за бакалавърска степен по сестрински грижи също е одобрена от Държавния департамент по образование в Ню Йорк.
NCLEX-RN © проценти за първи път на нашите студенти са постоянно над NYS и САЩ за първи път процент проценти.

Кариерна перспектива

100% от завършилите ни са наети на пълно работно време в рамките на шест месеца след дипломирането. Те заемат позиции, работещи на места като:

 • Травма центрове
 • Общностни болници
 • училища
 • Здраве на работното място
 • Хоспис грижи
 • Вътрешна грижа
Някои от нашите завършили също продължават да завършват училище, за да продължат образованието си за кариера, като:
 • Практикуващи медицински сестри
 • Обучаващи медицинска сестра
 • Изследователи на сестрата
 • Акушерки акушерки
 • Анестезиолози на сестрата
Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 2 курсове в The College At Brockport State University Of New York »

Последна актуализация Ноември 13, 2018
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение