Бакалавър по сестрински грижи

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Училището по медицинска сестра на Ирен Рансъм Брадли предлага на студентите избор на две песни, в които могат да спечелят бакалавърска степен по медицински сестри (BSN, Pre-Licensure). Студентите могат да избират пистата за бакалавър по медицинска сестра (BSN) преди лиценз или за тези, които вече са спечелили лиценза си за кърмене, пистата RN до BSN.

Ако вашата кариерна цел е да станете регистрирана медицинска сестра или да изградите мост, за да се превърнете в медицинска сестра за напреднали практики, програмата BSN в училището по медицински сестри в Брадли е идеалният вариант за вас.

Всъщност, с напредването на населението ни, BSN скоро може да бъде изискване за медицинските сестри. „Докладът за бъдещето на медицинските сестри“, издаден от Института по медицина и Фондация „Робърт Ууд Джонсън“, препоръчва 80% от регистрираните медицински сестри да имат бакалавърска степен по медицинска сестра до 2020 г.

135945_pexels-photo-2324837.jpeg

Допълнителна информация

Основни отличителни черти

Програмата BSN на Pittsburg State University подготвя завършилите за успех в днешните клинични условия. Нашият опитен преподавател, много от които продължават да практикуват в областта, предоставят на студентите напътствия и лидерство, от които се нуждаят, за да спечелят успешно лиценза си. Всъщност училището за медицински сестри „Брадли“ се гордее с пропуск на 98,68% за регистрация на NCLEX за регистрирана медицинска сестра през 2018 г. и пропусквателна честота за регистрация на NCLEX за 2019 г. от 91,03% (феноменално постижение, когато вземете предвид, че националният курс на преминаване е само 89 процента.) Това процент отчита ВСИЧКИ студенти, приети в програмата, а не само тези, които седят за NCLEX. Това е изумително число и истинско отражение на експертността на преподавателите в университета.

Опции за кариера

Завършилите програмата са квалифицирани за много сестрински роли, включително:

 • Медсестра на персонала
 • Заредете медицинска сестра
 • Главен медицински секретар
 • Клиничен мениджър
 • Сестрински директор
 • Сестринско образование
 • Управление на делата
 • Планиращ разряд
 • Много повече

Печеленето на BSN също е стъпка към по-напредналите сестрински роли, включително медицинско лице, акушерка, клинична сестра или сертифициран регистриран медицински анестезиолог (CRNA).

Средното годишно възнаграждение за специалисти по медицинска сестра е било 68 450 долара според Бюрото по трудова статистика на САЩ. Очаква се заетостта да нарасне с 16 процента между сега и 2024 г., много по-бързо от средното за всички професии.

Възможности за стаж и изследователска дейност

Студентите ще имат много възможности за изследователска дейност, включително годишния изследователски колоквиум и университетския ден в Капитолия. Тези и много други възможности са на разположение на студентите в рамките на програмата RN to BSN.

Процес на кандидатстване

 1. Кандидатствайте за прием в Pittsburg State University
 2. Изпращайте преписи по електронен път или по пощата до Службата на секретаря.
 3. Цялостно приложение за BSN програма.

Ръководство за трансфер на еквивалентност

Pittsburg State University приема кредит от всички регионално акредитирани институции в САЩ и всички одобрени от Министерството на образованието международни институции. PSU също приема кредити за военни курсове, оценени от Американския съвет по образование, AP и CLEP изпитни кредити.

Създадено е Ръководство за еквивалентност на трансфера, което ще ви помогне да разберете по-добре как могат да се прехвърлят курсовете. Това ръководство не е гаранция или договор. PSU си запазва правото да определя приемливостта на кредита към отделните специалности по преценка на академичния специалност. Трябва да представите официални преписи на всички курсови работи, завършени преди окончателното определяне.

Заявка за приемане

Ако не отговаряте на нито едно от гарантираните изисквания, все още се насърчавате да кандидатствате. Вашата кандидатура ще бъде прегледана поотделно.

Когато започнете молбата си за прием в Pittsburg State University в Pittsburg State University , моля, обърнете внимание на следните характеристики на нашето онлайн заявление:

 • Онлайн приложението е проектирано така, че да ви позволи да напредвате, както графикът ви позволява. Съветваме ви да завършите процеса на едно заседание, но ако това не е възможно, можете да излезете, след като запазите който и да е раздел, и да се върнете по-късно, за да завършите останалото.
 • Ако имате въпроси относно раздел от приложението, моля, кликнете върху елемента в близост. Ще се появи поле с допълнителна информация относно конкретния артикул.
 • Всеки раздел на приложение е посочен в лявата част на екрана. Бутонът за продължаване в долната част на всеки екран ще запази информацията, която сте попълнили в този раздел и ще ви премести в следващия раздел.
 • След като разделът е попълнен, до него ще се появи съобщение. Все още можете да добавите допълнителна информация към попълнен раздел.
 • Вашето заявление за допускане не може да бъде подадено, докато всички секции не бъдат завършени.
 • Заплащането на таксата за кандидатстване се изисква преди обработката на вашата кандидатура.
 • Ако ще кандидатствате като първокурсник, бъдете сигурни, че имате копие от стенограмата си в гимназията или друг списък на курсовата работа на гимназията, включително GPA и оценките на курса. Няма да можете да попълните точно вашето заявление без тази информация да е лесно достъпна. Кандидатите трябва да посочат курсове, оценки, кредити и тестови оценки в заявлението, което ще бъде използвано от Службата за приемане за вземане на първоначални решения за прием. При поискване ще бъдат необходими официални преписи (и) и тестови резултати.
 • Кандидатурата за прием и стипендии трябва да бъде попълнена и подадена заедно с всички необходими преписи и допълнителна документация до 1 февруари (или 15 декември за студентите по трансфер, започващи през пролетния семестър), за да могат да участват в стипендии за прием. Стипендиите за прием ще бъдат присъждани условно при финансиране. (Информацията за самоотчитане не се приема за целите на стипендията).

обучение

Обучение с фиксирана ставка

Цената, която ви е необходима. Гъвкавостта, която искате. Нашата програма за фиксирано обучение позволява на студенти на пълен работен ден (записани в поне 12 кредитни часа) и студенти (завършили 9 или повече кредитни часа) да плащат единична ставка за обучение, независимо от броя на общо взетите кредити. Искате ли да изследвате тема извън основния си курс или да вземете допълнителни курсове, които да ви помогнат да ускорите датата на дипломирането си? Благодарение на нашата фиксирана цена можете да го направите без да плащате допълнително обучение. Независимо дали вземате 10 или 20 часа, плащате същата ставка.

Бакалавърско обучение ( бакалавърско състояние1 и горила предимство1 обучение и разходи)

Обучение и разходи за семестър (учебната 2019-2020 г.)
Обучение (фиксирана ставка, с включени такси в кампуса) $ 3669
+ Книги и консумативи (приблизително) $ 500
+ Жилищна зала в резиденция (приблизително) $ 3998
Общ семестър (приблизително) $ 8167
Общо академична година * (приблизително) $ 16 334

Международно обучение и разходи за студенти

Обучение и разходи 2019-2020 (есенен и пролетен семестър)
Обучение (фиксирана ставка, с включени такси в кампуса) $ 18 682
+ Застраховка за болест / Злополука - 12-месечно покритие (Задължително) $ 1772
+ Книги и консумативи (приблизително) $ 1000
+ Разходи за живот (приблизително) $ 7996
+ Ориентация и съответствие със SEVIS $ 80
Общо академична година * (приблизително) $ 29 530

x-ray of the jaw, jaw, dentistry

Стипендии и финансова помощ

Pitt State предлага на своите студенти много възможности за стипендии и финансова помощ.

Ние разбираме, че като ученик, фокусът ви трябва да е върху класната стая, а не върху документите. Професионалистите в нашия Служба за финансова помощ за студенти са тук, за да ви предоставят необходимата информация, за да направите правилния избор относно финансовата помощ.

Близо 80 процента от учениците в държавата Пит получават някаква финансова помощ, включително:

 • Безвъзмездни средства: помощ, която не изисква изплащане
 • Стипендии: награди за студенти, демонстрирали превъзходни академични постижения или отговарящи на конкретни критерии, които не изискват изплащане
 • Заетост: около 10% от нашите студенти са заети в кампуса
 • Заеми: заеми могат да се дават на родители и / или ученици и трябва да бъдат изплащани

В много случаи нашите специалисти за финансова помощ на студенти могат да ви помогнат да комбинирате тези опции в личен пакет, който отговаря на вашите индивидуални нужди. Размерът на помощта, която получавате, се основава на очаквания принос на вашето семейство за разходите ви за образование.

Важно е да получавате кандидатури в началото - стипендиите за приемане на пристигащи първокурсници и студенти за трансфер се отпускат на първо място, за първи път, докато финансирането не се изчерпи. Кандидатстването за есенния семестър се дължи на 1 февруари и 15 декември за пролетния семестър. Дължи се на тези дати:

 • Заявление за прием
 • Заявления за стипендия
 • Цялата необходима документация (самоотчитаната информация не се приема за стипендии)
Последна актуализация Авг. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Свиване