Разрушаване интериор и разследва структури работи за технолог в радиология. Познаването на човешкото тяло, анализира метални конструкции, работят, радиоактивни източници са някои от професионалните дейности, образувани в района.

O Технолог в радиология Той е в състояние да се ангажират в дейности с използване на йонизиращо лъчение и образна диагностика, след сложността на технологичния напредък. Отговаря на нарастващото търсене на специалисти с висока квалификация, за да отговарят на пазара на труда, което има тенденция да бъде все по-взискателни.

пазар на труда

Технолозите в Радиология специалисти се абсорбира бързо от пазара на труда, тъй като тя представлява нова професия широко приета днес.

Основни работодатели в Бразилия и по света са клиниките на изображението, болници диагностични центрове Imaging, фирми, отговорни за безразрушителен контрол на строителните обекти, летища, производители на автомобили, вкусовата промишленост, нефтени платформи, оборудване представителства компании в биомедицинско инженерство фокусирани върху образна диагностика, между другото.

поле

Можете да действа в управлението на процеса на работа по всички специалности на рентгенова диагностика (Conventional Радиология, компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс, плътността на костното вещество и мамография), включително за изпълнението на програмите за осигуряване на качество (QGP), придобиването на изображението чрез специални процедури в ядрената медицина, както и че са отговорни за извършване на процедурите за кандидатстване на радиация в лъчетерапия.

Технолог в радиология може да упражнява надзор дейности и радиационна защита и развиват научни и технологични изследвания в областта на радиологията.

Друг начин на работа е Industrial радиология, където този професионален извършва безразрушителен контрол в морските индустриални части, автомобилни, нефтени платформи и газопроводи, както и в облъчването на храни.

ЦЕЛИ

общо:

Форма за технически специалисти най-високо ниво, които правят подходящо използване на високотехнологично оборудване в областта на здравеопазването, с лице диагностични услуги за обработка на изображения и свързаните с тях институции.

специфични:

• Подгответе професионално да работи в областта на радиологията, разработване на научни, технологични и човешки умения за изпълнение на етично и квалифициран практика; • Осигуряване на теоретични и практически знания, необходими за пълно обучение и правилното изпълнение на професионална радиология, както и законодателството представи за човешките отношения и професионална етика; • Среща на нуждите на регионалните и националните пазари, формиращи квалифицирани и актуализирани професионалисти, които следват научни и технологични иновации и притежаващи ноу-хау в тази област на знанието; • Уверете се, че самоличността на професионалния профил на завършване на курса и неговата организация на учебната програма; • насърчаване на развитието на предприемачески умения и разбиране на технологичния процес, неговите причини и последици; • Насърчаване на производството и научни и технологични иновации, и техните приложения, на работното място; • Да насърчава разбирането и оценката на социалните, икономическите и екологичните въздействия на производството, управлението и интегрирането на технологиите; • Насърчаване на способността да продължават да учат и да се справи с промените в условията на труд, както и да осигури по-нататъшно проучване в магистърски курсове.

Програма с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Прегледайте още 8 курсове в Grupo Tiradentes »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Март 2020
Duration
Редовно обучение
Price
- R $ 389.35 * * Отстъпката за 35% от вноските на първото полувреме се състои от 20% отстъпка + 15% по-рано, за да извършите плащане на 15-ти месец зрелостта на.
По място
По дата