Бакалавър по обществено здраве

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

С днешните светкавични постижения в областта на пътуванията и технологиите, най-отдалечените ъгли на земното кълбо могат да изглеждат близки до съседните. И заедно с тези вълнуващи възможности за увеличен контакт идва сериозната отговорност за опазване на общественото здраве.

Никой не обича да мисли за спешни случаи, свързани с общественото здраве като ТОРС и вируса Зика, но те със сигурност ще се случат. Когато го правят, трябва да бъдем възможно най-подготвени, за да управляваме техните последици. Обвързани, обучени професионалисти - такива като вас, са необходими, за да засилят, да отговорят и да защитят нашите общности от тези заплахи за нашата колективна безопасност.

Учебният план на Гудуин, посветен на кариерата в областта на общественото здраве, преподаван от специалисти по индустриално съдържание, ще ви предостави знанията и уменията, от които се нуждаете, за да изпъкнете в тази критично важна област.

За разлика от много други програми за обществено здравеопазване в държавата, Goodwin предлага цялостно обучение, което ще ви подготви за голямо разнообразие от професионални кариери след дипломирането. Можете да провеждате курсове през деня или вечерта, а курсовете се предлагат в хибриден формат онлайн / в университета, който ви осигурява гъвкавостта, която ви е необходима, за да завършите образованието си без да задържате живота си.

Повече от всякога се нуждаем от обучени професионалисти, които могат да отговорят на извънредни ситуации в областта на общественото здравеопазване, огнища на инфекциозни болести и епидемии от хронични заболявания като диабет и затлъстяване. Ще предоставяте здравни интервенции, ще събирате и анализирате данни, ще предоставяте консултации и подкрепа и ще подпомагате свързването на хора с организации, които подобряват здравето. Като завършил бакалавърската програма по обществено здраве, ще бъдете подготвени да работите в болници, изследователски центрове и здравни организации.

Готови ли сте да помогнете за създаването на по-добър, по-безопасен и по-здравословен свят?

Завършилите висше образование могат да намерят кариера като:

 • Здравен работник в общността
 • Координатор за готовността при бедствия
 • Специалист по околна среда
 • Здравен педагог
 • Специалист по насърчаване на здравето
 • Координатор по програмата за обществено здравеопазване
 • Научен сътрудник

Резултати от програмата за обществено здравеопазване

Студентите ще изучават биостатистиката, епидемиологията, политиката и администрацията на общественото здравеопазване, глобалното здраве и ще разбират местните, държавните, федералните и глобалните системи за обществено здравеопазване.

При успешно завършване на всички изисквания за програмата за обществено здраве, завършилите ще могат:

 1. Прилагане на знания от общообразователните курсове, анализ на уменията, изследване и критично мислене към теорията и практиката на общественото здраве.
 2. Прилагане на знания по въпросите на общественото здравеопазване за разработване на стратегии за подобряване на здравето на населението.
 3. Идентифициране и оценка на социалните детерминанти на здравето в популациите.
 4. Развиване на културната компетентност и разбиране на въздействието на културните ценности върху здравето и използването на обществените здравни услуги.
 5. Разбиране и анализиране на въздействието на местното, щатското и федералното законодателство, нормативните актове и стандартите върху практиката в областта на общественото здраве.
 6. Оценявайте данните, базирани на населението, като използвате епидемиологични методи.
 7. Приложете теории, свързани със здравето, които водят до интервенции и програми за промяна на поведението на здравето.
 8. Използвайте методи за научни изследвания, за да оцените ефикасността на промоцията на здравето, програмите за профилактика на заболяванията.

Работни места, които можете да получите със степен за обществено здраве

Колежът трябва да доведе до голяма кариера.

За да намерите успех в днешния пазар на труда, трябва да придобиете степен, насочена към кариера в търсенето. Нашите кариерно-ориентирани степени и сертификати програми ви подготвят с умения и компетенции, необходими, за да бъдат успешни в различни индустриални настройки.

Нашият екип от кариерни услуги и обширна мрежа от работодатели са тук, за да ви осигурят цял ​​живот за кариерно разположение и консултиране - безплатно, завинаги.

Има много обществено здравни кариери, достъпни за търсещите работа, които имат подходящата комбинация от образование и опит. Goodwin College Обществено здравеопазване могат да намерят кариери и професии, които обичат като:

 • Специалист по разработване на деца
 • Координатор на здравното образование в Общността
 • Здравен работник в общността
 • Координатор на образованието
 • Здравен педагог
 • Специалист по насърчаване на здравето
 • Обществено здравеопазване

Гъвкава степен на обществено здравеопазване

Заслужавате колежа, която предлага класове по график. В "Гудуин" ще намерите часовете по часовете, които се вписват в графика и ще отговарят на вашите нужди. За разлика от много други университети за здравеопазване в Гудуин, всички сме за удобство.

 • Обучението по обществено здраве се предлага дни, вечери и уикенди.
 • Обучението по обществено здравеопазване се предлага в университета, онлайн и в хибриден формат.
 • Класовете се предлагат в стандартен 15-седмичен формат.

Моля, имайте предвид, че всеки курс и семестър може да варира и подлежи на промяна по всяко време. Моля, свържете се с нас за повече информация относно гъвкавостта на тази програма.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees.

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees. Свиване