Бакалавър по наука за упражнения за здравни професии

Общ преглед

Описание на програмата

Науката за упражненията е интердисциплинарна област, фокусирана върху изследването за поддържане и подобряване на здравето на пациентите и клиентите от възрастовия спектър. Програмата за упражнения „Наука за здравни професии“ е предназначена да подготви студентите за студенти за влизане в голямо разнообразие от дисциплини, по-специално за завършващите програми по здравни професии.

Интердисциплинарният характер на програмата осигурява разнообразие от Pathways за студентите по физически упражнения след получаване на тяхната бакалавърска степен. Нашата учебна програма поставя голям акцент върху обширни курсове по биология, химия, физика, математика и анатомия, като дава на студентите основополагащите знания, необходими за отлично ниво на завършилите здравни професии.

Студентите, които учат в науката за упражняване на здравни професии, могат да продължат да продължат кариерата като (n):

 • Атлетичен треньор
 • Физиотерапевт
 • Трудов терапевт
 • Асистент на лекар
 • Специалист по рехабилитация
 • Спортен диетолог

Програми „3+“

Магистър по лека атлетика на пет години (3 + 2)

Студентите завършват бакалавърски курсове през първите три години и започват професионалната фаза на програмата за тренировки по лека атлетика през лятото преди лятото на четвъртата си година. Студентите ще получат бакалавърска степен по наука в края на четвъртата година и магистър по атлетическа подготовка в края на петата година.

Доктор по физикална терапия на шест години (3 + 3)

Студентите завършват бакалавърски курсове през първите три години и започват професионалната фаза на програмата за физическа терапия през вашата четвърта година. Ще получите бакалавърска степен в края на четвъртата си година и доктор по физикална терапия в края на шестата си година.

Ранна увереност

Тази степен е част от ранната програма за осигуряване на сигурност, използвана от майстора на атлетическата тренировка и доктора на програмите за физическа терапия. Пристигащите първокурсници със силни GPA оценки и ACT или SAT резултати, отговарят на изискванията да запазят спотовете си в тези програми, докато не завършат първите три години от програмата „Наука за здравни професии“. Изискванията, които трябва да се вземат предвид при ранно осигуряване, са по-долу:

Магистър по лека атлетика на пет години (3 + 2)

 • Минимален GPA от 3,5 или по-висок в скала 4.0
 • Съставен резултат от 25 или по-висок за ACT или 1220 или по-висок за SAT.
 • За да научите повече за изискванията за ранно уверение на майстор по лека атлетика.

Доктор по физикална терапия на шест години (3 + 3)

 • Минимален GPA от 3,5 или по-висок в скала 4.0
 • Съставна оценка от 26 или по-висока за ACT или 1760 или по-висока за SAT.
 • За да научите повече за изискванията за ранно уверение на доктора по физикална терапия.

Опитно обучение

В рамките на специалността Упражнение „Наука за здравни професии“, студентите са длъжни да поемат курсове, посветени на научноизследователската дейност и опитното обучение, за да се дипломират. Този опит може да включва работа с член на факултета на Университета в Findlay за научни изследвания и участие в лабораторни курсове, фокусирани около области на физически упражнения и спорт, включително биомеханика и физиология на упражненията.

Изисквания за бакалавърска степен

Бакалавърска степен от университета е структурирана програма за обучение за поне 124 семестриални кредитни часа, която се състои от CORE + Учебна програма за общо образование и основни изисквания и евентуално избираеми курсове в зависимост от курса на обучение на студента. Студентите от бакалавърска степен могат да избират от множество специалности, непълнолетни, одобрения и / или сертификати. Бакалавърският курс на обучение дава възможност на студентите да изследват фокусираните предметни области със значителна дълбочина, които са свързани с различни кариерни и / или образователни пътеки.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Научете повече

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Свиване