Бакалавър по медицинска сестра IBNU

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Преглед на степените

 • Учи в университет, който е класиран в Топ 100 на световните медицински сестри (1).
 • Учете се от по-горе изследователи от световна класа в медицински сестри, 2, както и от опитни в бранша клиницисти и учени.
 • Влезте в стажове от първата година на бакалавърската си степен и опитайте какво е да работите като медицинска сестра или акушерка в клинична обстановка.
 • Бъдете подкрепени от учебни ресурси, достъпни за вас 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

(1) 2019 QS World Тема на класирането
(2) 2018 г. за върхови научни постижения в Австралия (ERA)

Моментална снимка

Здравната индустрия непрекъснато се променя с нови технологии и подходи за грижа за подобряване на откриването, диагностиката и лечението на хронични и остри заболявания, както и със силен акцент върху поддържането на здрави популации. Нашата степен на медицински сестри се развива с тези промени, което означава, че ще ви бъде гарантирана практическа квалификация, която да Ви гарантира, че сте завършили кариерата си.

Има силен акцент върху теорията и практическия опит и вие ще направите голяма част от обучението си в нашия уникален клиницист, автентична болница и здравна служба в колежа. Нашите най-съвременни съоръжения включват автентични болнични отделения, клинични звена и общински райони. Тази симулирана болнична среда, известна като хоризонтална болница и здравна служба (HHHS), се води от практикуващи регистрирани медицински сестри и акушерки (клиницисти) и е единствената по рода си в Южна Австралия.

След това ще имате възможност да развиете тези умения, когато се впуснете в реални клинични практики в столичните, регионалните и селските болници и здравните служби под надзора на регистрираните медицински сестри.

Какво ви трябва

Студентите, които предприемат дейности, при които се изисква взаимодействие с пациентите / обществеността за тяхната степен, като полеви или клинични стажове / посещения и в университетски клиники и гимнастически салони, трябва да демонстрират, че отговарят на задължителните изисквания за предварително настаняване. Те включват криминално разкриване на историята, разрешение за заетост, свързано с детето, и изисквания за имунизация. Моля, посетете клиничното отделение за информация за ключови изисквания и за да получите достъп до пълните списъци на студентите.

Всички студенти, записани в програма за професионална регистрация, трябва да бъдат регистрирани в съответния Национален съвет. Процесът на регистрация се извършва от Агенцията за регулиране на здравните практики в Австралия (AHPRA), като Университетът предоставя уведомление на AHPRA след включването в програмата.

Какво ще научите

Тази степен ви подготвя за настаняването и вашата професионална сестринска кариера с повече от 170 часа обучение в нашия уникален клиницист, автентична симулирана хоризонтална болница и здравна служба (HHHS). Също така ще завършите 1000 часа в клинични условия в столичните, регионалните и селските болници и здравните услуги.

Ние преподаваме и оценяваме четири области на сестринската практика по време на обучението си, включително:

 • съвместна и терапевтична практика
 • критично мислене и анализ
 • професионална практика
 • предоставяне и координиране на грижите

Квалификацията е предназначена да ви подготви да отговаряте на изискванията за здравни грижи за 21-ви век и да отговаряте на австралийските и международните приоритети и тенденции в здравеопазването. Шест интегриращи теми са включени в учебната програма и представляват основни подходи, които информират съвременната сестринска практика:

 • културна компетентност
 • базирана на доказателства практика
 • душевно здраве
 • първично здраве
 • професионална комуникация
 • безопасност и качество

Защо бакалавър по сестрински грижи

University of South Australia е инвестирал милиони долари в клиники и съоръжения в университета. Болницата и здравната служба на Хоризонт (HHHS) е ръководена от клиницисти, автентична симулирана болница и здравна служба в нашия град Изток, връх Гамбиер и университета Уайал. Като студент по медицински сестри, можете да участвате в клинично обучение и практика в рамките на HHHS през цялата си степен, в допълнение към извънкласните клинични практики.

HHHS е напълно оборудвана, най-съвременна клинична среда за учене, населена от жителите на нашия Хоризонт Сити и Общността - виртуална здравна общност, която е уникална за UniSA. Той е предназначен да улеснява, укрепва и поддържа вашето разбиране за реалната практика на медицински сестри. Жителите на Хоризонт включват интерактивни манекени, всяка със своя собствена персона, както и реални хора, които действат като жители, които имат свои собствени лични истории, взаимоотношения и здравни истории.

Като част от вашето обучение, вие редовно ще се ангажирате и взаимодействате с жителите на Horizon, както във виртуалната среда, така и в HHHS, за да развиете и практикувате вашите знания и умения за медицински сестри.

Най-съвременните съоръжения, заедно с преподавателския състав, който е доста над изследователите от световна класа в сестринските грижи *, както и от учени и опитни клиницисти, означава, че сте сигурни в най-доброто от академичните ресурси, учебните средства и подкрепата.

Тази степен също е чудесна възможност за тези, които искат гъвкавост, която идва с онлайн обучението и семинарите в колежа - ние предлагаме достъпни онлайн средства за обучение и специализиран персонал за поддръжка, който е с вас на всяка стъпка от пътя.

* 2015 Отлични научни постижения за Австралия (ERA)

Вашата кариера

Регистрираните медицински сестри играят ключова роля на първо място в здравеопазването, като техният принос за грижата за клиентите е наложителна за благосъстоянието на днешното общество. Тази степен ви подготвя да предоставите най-висококачествените грижи на отделни лица и групи, а също така отговаря на австралийските и международните здравни предизвикателства и приоритети.

Завършилите могат да работят в широк спектър от здравни заведения, като:

 • болници
 • първични здравни услуги и услуги за подкрепа на общността
 • стари и рехабилитационни грижи
 • училища
 • домашни грижи
 • центрове за лечение на наркотици и алкохол
 • обществени здравни организации
 • психично-здравни услуги
 • международни агенции за помощ

Завършилите програмата могат да завършат програмата за преход към професионална практика с участващ работодател.

Връзки с реалния свят

Като студент ще се възползвате от нашите силни връзки в индустрията. Вие също ще се поучите от опитни лекари, включително регистрирани медицински сестри, в колежа и когато завършите клиничните практики като част от вашето проучване.

Тези разположения ви дават възможност да практикувате клиничните си умения, да внедрите знанията си на практика, да се поучите от опитни професионалисти в тази област и да изградите ценни мрежи и връзки.

Също така сме домакини на редовни майсторски класове и изложения за заетост в университетите, както и за събития от възпитаници в Австралия и чужбина.

Професионална акредитация и признаване

Завършилите студенти отговарят на академичните изисквания за регистрация в Съвета по медицинска сестра и акушерство на Австралия. Изискванията за регистрация се определят от Съвета по медицинска сестра и акушерство на Австралия.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Свиване
Аделаида , Аделаида , Аделаида , Аделаида + 3 Още По-малко