Бакалавър по здравна наука

Общ преглед

Описание на програмата

Съюзът по здравеопазване предлага онлайн бакалавърска степен по здравна наука (BHS). Тази четиригодишна програма има за цел да предостави на специалистите в сферата на здравеопазването знания и умения в областта на управлението и лидерството. Студентите без медицинско образование могат да разширят възможностите си в здравеопазването или да се подготвят за дипломирана програма чрез завършване на степен "Уотърбърн" в BHS.

Студентите могат да избират измежду 3 специалности:

1. Администрация на здравните служби, BHS-HA

Необходими са квалифицирани мениджъри в областта на здравеопазването. Регулаторните въпроси, политиката, технологиите и финансовите въпроси постоянно се променят в рамките на здравеопазването. Студентите, които преследват бакалавърска степен в администрацията на здравните служби, предприемат напреднали курсове по управление на здравеопазването и свързаните с тях въпроси, свързани със здравеопазването, което увеличава пазарната им репутация за административни длъжности при дипломирането.

2. Медицинско изобразяване, BHS-MI

Налице е нарастваща нужда от квалифицирани технолози за медицински изображения. Завършването на бакалавърска степен с усъвършенствани данни за изображения правят завършилите още по-продаваеми за възможностите за работа в областта на медицинското изобразяване. Опцията за медицински изображения позволява на учениците да избират измежду три концентрации:

  • Диагностична медицинска сонография
  • Магнитен резонанс
  • Лъчетерапия

3. Клинична лабораторна наука, BHS-CLS

Програмата CLS, чрез партньорството си с Медицинския център на Университета в Небраска, е утвърдена програма, която съчетава силна учебна програма с клиничен компонент, който подготвя лицата да участват в националните сертификационни изпити ASCP като клинични / медицински лаборатории. Програмата CLS наскоро беше реактивирана, за да отговори на нарастващото търсене на сертифицирани клинични / медицински лаборатории в Североизточна Канзас и извън нея. Програмата CLS се предлага само при пребиваване.


Нашата програма е напълно акредитирана от Комисията за висше образование.
Washburn University е в състояние да предлага програми за дистанционно обучение в редица държави чрез членството ни в SARA - Споразуменията за реципрочност на Националния съвет за държавни разрешения. SARA е доброволно споразумение между държавите-членки и американските територии, което установява съпоставими национални стандарти за междудържавно предлагане на курсове и програми за дистанционно обучение след средно образование. Съгласно настоящото споразумение, Washburn е упълномощено да предлага програми във всички държави, с изключение на Калифорния, която не е член на SARA.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bach ... Научете повече

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bachelor's, master's, doctor of nursing practice and juris doctor degrees. Свиване