Готови ли сте да предприемете следващата стъпка в здравната си кариера?

Бакалавърът по здравословно състояние на USQ (Спорт и Упражнение) Ви предлага идеална платформа за разширяване и развитие на знания в рамките на Спорт и Упражнение. Ще научите техники за изследване и ще ги приложите в областта на здравеопазването, за която сте най-страстен.

Под ръководството на нашите водещи изследователи ще отговаряте за планирането и изпълнението на съответния изследователски проект, изхождащ от бакалавърската степен по здравословно състояние (Спорт и тренировка) с усъвършенствани изследователски умения, както и специализирани знания в областта на спорта и физическото възпитание.

Защо спортът и упражняването?

Тъй като общата популация развива по-голямо разбиране за значението на здравето и фитнес, специалистите по спорт и физически упражнения са в голямо търсене! Изберете да изследвате пътища, които ви интересуват в областта на спорта и упражнението. Вашето изследване може да ви отведе до разкриване на повече информация за храненето, психологията, спортното управление или туризма.

Допълнително проучване

След като сте завършили бакалавърската степен на здравето (Honors), можете да изберете да започнете допълнително обучение с USQ Master of Health, Master of Science (Research), доктор на здравеопазването или доктор по философия.

Кариерни резултати

Ще имате специализирано разбиране на тема в избраната от вас област, което може да доведе до възможности за кариера в здравния сектор. Също така ще придобиете усъвършенствани изследователски умения, които могат да доведат до възможности за кариера в областта на здравеопазването.

Структура на програмата

Курсове, които трябва да бъдат изучавани

  • руски курсове (7 единици)
  • плюс 1 х одобрен курс (1 брой)

Колко ще струва?

Приблизителните годишни разходи за първата си година на обучение (8 единици) в тази програма са:

Режим на проучване / Разходи

  • Подкрепена от общността: 9352 AUD
  • Вътрешна пълна такса за плащане: 22605 AUD

Заем, който ви помага да платите таксите си

Може да не се налага да заплащате предварително сумите си за курс (субект). HECS-HELP и FEE-HELP ви позволяват да отложите таксите, докато доходите ви достигнат определено ниво.

Възможно е да имате право да получавате финансова подкрепа от Centrelink.

Стипендии и финансова помощ

Може да кандидатствате за стипендии, за да помогнете за разходите си за обучение.

Изисквания за вход

  • Завършване на австралийска степен бакалавър (или еквивалентна) в областта на здравеопазването или свързана с нея дисциплина, с минимална средна оценка (GPA) от 5.0.

Изисквания за английски език

От вас се изисква да отговаряте на приложимите изисквания за английски език. Тази програма изисква минимален IELTS 6.5 или еквивалентен.

Ако не отговаряте на изискванията за английски език, можете да кандидатствате за обучение на одобрена от университета програма за английски език.

Как да кандидатствам

Заключителни дати

Прилагане директно към USQ:

  • Семестър 1, 2019 - Заявленията се закриват понеделник, 18 февруари, като семестър 1 започва на 25 февруари 2019 г.
  • Семестър 2, 2019 - кандидатури за участие в понеделник, 1 юли, със семестър 2, който започва на 15 юли 2019 г.

Ако кандидатствате чрез QTAC, ще трябва да проверите крайните дати на QTAC.

Кредит за предишно обучение или трудов стаж

Възможно е да имате право на кредит, ако сте изучавали или сте имали подходящ трудов стаж. Това ще ви помогне да намалите броя на курсовете, които трябва да учите, за да завършите програмата си.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в University of Southern Queensland (USQ) »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
22,605 AUD
Вътрешна пълна такса
По място
По дата