Защо уча бакалавър по биомедицинско Science

Това е вълнуващо време да учат Biomedical Science при UQ. Този съвсем нов 3-годишна програма заменя предишното 4-годишна програма.

биомедицински учени предоставя на основата на съвременната здравеопазването и помощ при разработването на лечения за заболявания. Вашите изследвания ще се фокусират върху човешкото тяло в молекулни, клетъчни и цели нива на тялото и дисциплините на биохимия и клетъчна биология, физиология, биология на развитието, микробиология, фармакология и неврологията.

В тази програма, вие ще откриете най-новите в съответната глобално биомедицински изследвания от водещи учени, базирани на научни институти UQ му. Ще научите също научния процес, чрез дейности, вариращи от експериментален дизайн и практически експерименти, за да компютърно програмиране.

Изисквания за вход

Входните точки

Всички международни кандидатите трябва да отговарят на минималния бал влизане за приемане в тази програма.

Ако сте в момента учи дванадесетгодина (или еквивалентен) в Австралия или Нова Зеландия, трябва да отговарят на минималния ОП или ранг на полувремето тази програмата.

Ако в момента завършване на висшето образование на друго място, което трябва да се срещне минимум еквивалентни международно влизане на полувремето тази програмата.

Ако не сте настоящ напуска училище, вашата кандидатура ще бъде разгледана на индивидуална основа.

Предпоставки

Година 12 или еквивалентен - английски, математика B, плюс един по химия или физика

English Proficiency

IELTS цялостната 6.5; четене 6; писането 6; казано 6; слушане 6. За други владеене на английски език Тестове и резултати, одобрени за UQ, видите владеене политика на английски език по-долу.

За да получат достъп до една академична програма в UQ, ще трябва да докаже, че имате съответното ниво на владеене на английски език.

За да отговори на изискванията на UQ на владеене на английски език, трябва да се докаже едно от следните неща:

  • резултат, еквивалентен на четири семестъра на Sound постижения в Куинсланд изследвания орган английски, английски за ESL Learners или Australian или международен еквивалент. По-малко от четири семестъра могат да се считат за някои програми.
  • най-малко 6,5 цялостното и минимум 6.0 във всеки под-група на Международната система по английски език, извършваща (IELTS) или еквивалентен тест. Някои програми имат по-високи изисквания за владеене на английски език; виж индивидуалните изисквания на програмата.

Други еквивалентни тестове, като теста на английски като чужд език (TOEFL) и Pearson Test на английски (PTE) Академик също се приемат, и могат да бъдат обмислени други квалификации и опит.

Обучение в чужбина и Incoming Exchange учениците се изисква само да се осъществи общата оценка (например 6.5 IELTS или TOEFL 87 или 64 PTE).

Визови изисквания

Международните студенти, които са приети в редовна форма на обучение в бакалавърската на биомедицински науки могат да кандидатстват за австралийска студентска виза.

Австралийското правителство опрости процеса на кандидатстване за виза. Сега, всички чуждестранни студенти да кандидатстват за студентска виза (подклас 500).

Структура на програмата

Курсове

Курсовете, предлагани в бакалавърската на биомедицински науки, са посочени в списъка на курс. Всеки курс се разпределят определен брой единици (#). A стандарт редовно обучение натоварване е 8 единици за семестър.

Правила на програмата

Правилата на програмата да обясни какво е необходимо за завършване на бакалавърската на биомедицински науки. Тези изисквания включват общия брой единици, които трябва да изпълните, за да се дипломира.

Двойни програми

Двойни програми ви позволяват да изучават два градуса по същото време. Всяка двойна програма има единен набор от правила за програми.

Следните двойна програми са на разположение с бакалавърската на биомедицински науки: бакалаври на Biomedical Science / Science

Едновременни дипломи

А едновременно диплома е квалификация диплома ниво (AQF 5), които можете да учат заедно с програмата си бакалавърска.

Всички дипломи са съставени от 16 единици. Можете да разпространи тези единици в рамките на срока на програмата си бакалавърска, или можете да изпълните тези единици в ускорена период.

Едновременни дипломи са на разположение в:

  • ЕЗИЦИ
  • музика
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 4 курсове в The University of Queensland »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Ян. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
37,040 AUD
Индикативна годишна такса 2017.