Бакалавър по биология

Общ преглед

Описание на програмата

Независимо дали се стремите да провеждате най-съвременни биологични изследвания, да посещавате медицинско училище или да пътувате по света в търсене на нови видове, програмата за биология Findlay ще предостави знанията и уменията, необходими за разбирането на биологичния свят.

Акценти на програмата

Бакалавърски изследвания

Студентите се насърчават да провеждат практически изследвания в областта и в лабораторията, за да се подготвят за работната сила, професионалното училище или аспирантурата.

Професия и степен на приемане на висше училище

Завършилите нашата програма са повече от два пъти по-склонни да бъдат приети в професионално и завършило училище, в сравнение със средния за страната от 41%.

Стажантски опит

Студентите по биология имат възможност да пътуват в национален и международен мащаб за богат практически опит в областта.

Студентски изследвания за студенти

Работете индивидуално с инструктори чрез практически изследвания.

Студентите се насърчават да провеждат практически проучвания на ниво бакалавър, което позволява на студентите да изпитват приложения в реалния живот на учебния материал, като същевременно подобряват разбирането си за научния процес и сложността на биологичните системи. Изследователските проекти се изпълняват в определени лаборатории в нашата зелена награда Davis Street Building и в отдалечени места, включително Центъра за изследване на местообитанията Rieck и различни местности в цялата страна. Нашите студенти са представили работата си на национални конференции и са автори на публикувани ръкописи.

През 2019 г. завършващият курс по специалности по биология има 85% степен на приемане в аспирантура / професионално училище и 100% степен на приемане във ветеринарното училище за тези, които кандидатстват.

Студентски организации по биология

Включете се!

Има няколко различни клуба и организации, предлагани в рамките на науките в The University of Findlay . Много от тези клубове и организации са съставени от студенти по биология, но са отворени за всички специалности. За повече информация за студентските организации в Findlay.

Центърът за изследване на местообитанията Rieck

54-акра жива лаборатория за екологичното образование на нашия студент

Широката гама от налични природни местообитания предоставя възможност за практически преживявания и възможност за иновативна употреба. Студентите от Findlay научават как да си взаимодействат и да провеждат изследвания в природата, без това да им влияе.

Сграда на Дейвис Стрийт

Иновативна и екологично чиста научна сграда

The University of Findlay бе признат от Американското дружество на инженерите за отопление, охлаждане и климатизация (ASHRAE) за енергоспестяващите технологии за отопление и климатизация, включени в новата сграда на сградата на улицата Дейвис през 2012 г.

Нашата сграда от природни науки от 30 000 квадратни фута може да се похвали с:

 • Осем авангардни лаборатории.
 • Класни стаи и лекционни зали.
 • Осем факултетни офиса.
 • Студенски шезлонги.
 • Геотермална система за отопление и охлаждане.
 • Компютъризирани сензори за регулиране на количеството осигурена светлина.
 • Изтънчени димоотводи, които усещат както човешкото движение, така и наличието на химикали, така че качулките да работят, когато е необходимо, но да паднат до ниска мощност или да се изключат, за да спестят енергия, когато не са необходими.
 • Система от тръбопроводи за контрол на оттока на дъждовна вода от сградата.

Кариери

Абитуриентите от Findlay със специалност биология са намерили работа като:

 • Лекари
 • ветеринарите
 • Природозащитници
 • оптометристи
 • Изследователи на дивата природа
 • Изследователски техници
 • Екологичен консултант
 • Морски биолози
 • Зъболекари
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Научете повече

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Свиване