психология

Казано е любимият обект на изследване, че човек е сам. Разбирането на факторите, които спомагат за поддържане психологическо, физическо и социално благополучие, може да се възползва висшисти в областта на психологията през целия си професионален и личен живот. Гамата от явления, които психолозите изследване е огромна. Изброените по-долу са само някои от най-интересните теми, които студентите се обучават в техните психология класове.

 • Любовта - Предразсъдъци - Депресия
 • Пол - Агресията - Шизофрения
 • Сънуването - Rape - Аутизъм
 • Обучение - Hate - ADHD
 • Мисля си - Поведение на животните - Addiction
 • Memory - War - Безпокойство
 • Секс - Gangs - Хазартни
 • Спящата - Terror - Халюцинации

Завършилите психология са склонни да имат силни "Хора" умения, а ценна стока в почти всяка професия. Прилагането на тези умения не се ограничава до помагащите професии като консултиране и медицината, но е полезно в такива разнообразни области като правовата държава, правата на услуги, общност и обществените дела, образование, мениджмънт, продажби, реклама, маркетинг, сферата на услугите, научните изследвания и писане. В национален психология е една от трите най-популярните бакалавърски специалности в либерални колежи и университети по изкуства.

За много студенти по психология на бакалавърска степен е, но трамплин да завърша изучаване и кариера в професията на психологията.

Цел & Цели

Изявление Предназначение

Целта на програмата психология в USC Beaufort е да осигури на своите ученици с широки познания на принципите на човешкото поведение и умствени процеси. Изследването на психологията има широка приложимост към решаването на човешките проблеми, както на лични и обществени нива. Знаейки, факторите, които спомагат за поддържане психологическо, физическо и социално благополучие, може да се възползва висшисти в областта на психологията през целия си професионален и личен живот. Програмата има за цел да породи в своите студенти добре развити разрешаване на проблеми и комуникационни умения, които позволяват на критичен анализ и интеграция на сложна информация, използвайки дисциплинирани мисловни процеси. Освен това, програмата се ангажира да предоставя на студентите със солидна академична основа по психология за тези, които ще преследва Завършил работа в областта на психологията и свързаните с тях области.

Цели на програмата

 • Задоволи очакванията на регионалните студенти, които желаят да упражняват степен степен бакалавър по психология и осигуряват солидна основа за тези, които планират да преследват докторантура в областта на психологията и на психичното здраве и човешки услуги.
 • Осигуряване на студентите да се научат на основните области на научно психология, която води учениците стават все по-съзнателни, по-проницателен от други, по-аналитичен в мисленето си и по-ефективно в техните професионални, социални и лични взаимоотношения.
 • Осигуряване на възможности за студентите да придобиват опит и знания при провеждане на психологически изследвания, залегнал в основата научна психология.
 • Подгответе учениците да допринесе за бъдещите си работни среди и цялото общество и да расте лично и професионално през цялата си кариера.
 • Foster в студентите аналитични и умения, комуникационни умения, глобална перспектива, чувство за социална отговорност и етика и характеристики на лидерството на вземане на решения.
 • Привличане на разнообразни, кариерно ориентирани студенти чрез предоставяне на учебни програми, които отговарят на нуждите на общността в регионалните различни области, свързани с човешкото функциониране.
 • Да се ​​създаде среда за обучение в психологията дисциплина, която допринася за сътрудничество и сътрудничество с образователна и сервиз общност в региона и държавата.

USCB се стреми да гарантира, че всички студенти, които завършват бакалавър по изкуствата по психология са в състояние да ...

 • Демонстрира знания за всички основни области на психологията, необходими за по-нататъшно преследване завършил проучване в областта на психологията, или за трудова заетост с помощта на уменията, придобити по време на тяхната програма за обучение на широка основа.
 • Обяснете понятията и методологиите на провеждане на научни изследвания в областта на психологията и да могат да прилагат тези принципи при провеждането на изследвания.
 • Нанесете на основните принципи на живот на хората и животните да се анализи на поведение, както и опишете досегашните научни открития в човешкото познание и език.
 • Демонстрирайте овладяване на основния функционирането и ролята на човека биологични системи в производството и регулирането на поведението, както и досегашните научни открития относно обработката и организацията на сензорна информация в възприятието.
 • Трейс човешкото физическо, когнитивно, индивидуалност и социално развитие от зачатието до смърт.
 • Идентифициране на социални психологически процеси, включващи взаимозависимостта и взаимодействието на индивидуалното поведение и групови процеси.
 • Опишете основните подходи към разбирането на човешката личност и да се определят необичайно поведение, си симптоми, разбира се, и каузи.

Психология Curriculum

Въвеждане бакалавър по изкуствата със специалност психология програма уверява, че студентът ще бъде изложена на широк спектър от подполета на психологията. Студентът трябва да получи степен на "C" или по-добре във всички курсове, предприети за големи кредити. Студентите, които се занимават с психология майорът трябва или да изберат незначително (с минимум 18 часа) или пълни 12 часа на сродни дисциплини. За да се класирате за дипломирането, студент трябва да отговарят на изискванията на общото образование и изисквания Психология както е посочено в IV-долу.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 1 курсове в University of South Carolina Beaufort »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
По място
По дата