Бакалавър по "Пре-мед" (биологичен акцент)

Общ преглед

Описание на програмата

Биологът подготвя студентите за кариера в медицинските професии, хранителни продукти и контрол на качеството, фармацевтични продукти, екологична област, биологични изследвания и др. Биологията е растяща област с нови пробиви в областта на геномиката, медицината, молекулярната биология и биотехнологиите. Нашият факултет се ангажира да улесни напредъка на нашите ученици до най-високите нива на знания и технически умения, така че те да могат да дадат значителен принос в избраната от тях област и да почетат Твореца в своите професии.

Greenville University биология на Greenville University изисква цялостно излагане на цялото поле, но позволява гъвкавостта да се подчертае конкретният интерес на всеки студент и кариерата му. Последните завършили висшисти са завършили обучението си по ботаника, молекулярна генетика и други области на биологията. Други са участвали в конкурентни професионални училищни програми в областта на медицината, стоматологията, физиотерапията и ветеринарната медицина.
Нашият факултет се ангажира да осигури академична учебна среда, която позволява на учениците да се развиват и да се развиват като високо квалифицирани професионалисти. Нашият факултет е личен интерес към всички наши ученици, както във, така и извън класната стая, и работим с всеки студент, за да разработим плановете си за кариера. Всъщност през последните 10 години 85 - 90% от нашите студенти, кандидатстващи за медицинско училище, бяха допуснати.

В отдела по биология нашите ученици се насърчават да изследват етичните и морални последици от биологичната наука и са изправени пред предизвикателството да отговорят на тези въпроси по един замислен и подобен на Христос начин.

Greenville College

В биологичната програма в Greenville University ще можете:

 • Получете гъвкаво и всеобхватно образование чрез биология, химия, генетика, микробиология и екологични курсове.
 • Започнете да печелите ценни преживявания през първата година с оборудване STEM и най-съвременните лаборатории.
 • Участвайте в летни изследователски проекти, стажове и възможности за практикуване, като например партньорство за здравни проекти в рамките на Общността (CHNA) с HSHS Holy Family Greenville, както и преживяване на сенки в пред-здравната програма.

Защо да спечелите бакалавърска степен по изкуства в биологията в Greenville University ?

Нашият бакалавър по изкуства в областта на биологията предлага практическо, насочено към научните изследвания образование. Водени от професионалисти, нашата програма по биология ви дава възможност да приложите ученето си директно към бъдещата си кариера.

Сила и история на успеха в медицинското и пред-здравето. Завършилите студенти са съгласни, че качеството на биологичната програма е една от основните причини, поради които са посещавали Greenville University в Greenville University . Редица от завършилите ни продължават да стават лекари, ръководители на медицината и са получили награди за медицинската си работа, като д-р Катрин Уейърс Мур , д-р Манди Суонсън и д-р Камил Дънкли.

Greenville College

Изисквания за влизане

alt = "Грийнвил Колидж признава студентите, които желаят да постигнат либерално образование по изкуства в евангелски християнски контекст Членовете на тази общност са или посветени на Христос, или са съпричастни към християнската перспектива Заявителите се оценяват чрез отчитане на техните академични постижения, , референции, интервюта и участие в извънкласни дейности За да бъдат разгледани за прием, студентите трябва да представят следното:

 • Завършено заявление за допускане, включително пълни отговори на есетата за кандидатстване
 • Преводи от гимназия
 • Колежни преписи (ако студентът е посещавал колеж по-рано)
 • ACT или SAT резултати (изисква се само да се навлязат първокурсници и да се прехвърлят студенти с по-малко от 30 колежни кредити)
 • Препратки (само при поискване от Комитета по приемане)

Службата по приемане преглежда всеки файл поотделно, така че всички студенти, които желаят да учат в alt = "Грийнвил Колидж трябва да завършат процеса на кандидатстване, но alt =" Факултет Грийнвил Колидж е установил насоки, по които обикновено се вземат решения за приемане, които са:

първокурсниците:

 • Завърши подготвителна учебна програма в гимназията
 • Класира се в топ 50% от класа на гимназията
 • ACT композитен от 18, или SAT (Математически критичен четене) от 860
 • ГПС в гимназията е поне 2,25 / 4,0

Трансфери:

 • Завършени са поне 12 прехвърлими колежни кредити
 • Колежа GPA от поне 2.25 / 4.0

Забележка: Ако даден студент е завършил по-малко от 30 колежни кредити, тогава за определяне на допускането се използват резултатите от гимназиалния рейтинг и тестовете. Забележка: Ако студентът не е роден английски говорител, тогава колежът ще разгледа TOEFL вместо ACT или SAT за първокурсник и може да поиска TOEFL за студент по трансфер. Не се изисква точно разпределение на курсовете, но колежът препоръчва най-малко единадесет от минимум шестнадесетте спечелени единици да бъдат в подготвителни дисциплини за колеж. Препоръчително е влизащите студенти да имат:

 • четири години английски в гимназията
 • една година по алгебра и геометрия
 • две години чужд език
 • най-малко една година лабораторна наука
 • една година американска история.

Всеки кандидат обаче ще бъде оценен въз основа на индивидуалните пълномощия, представени на колегията в подкрепа на заявлението.

* Специална забележка: Студент, преследващ образователна степен с alt = "Грийнвил Колидж, който представя комбинирана оценка от 22 на ACT (комбинираният резултат трябва да включва частта от теста) ще може да използва комбинирания си ACT вместо теста за основните умения TAP / Illinois.

Забележете, че съставеният от ACT резултат трябва да бъде подаден по време на процеса на приемане на "Greenville College". Alt = "Грийнвил Колидж признава студентите на постоянна основа, така че няма конкретен краен срок за кандидатстване.

Студентите получават уведомление за допускане в рамките на две седмици след приключване на досието им. Приемният комитет си запазва правото да поиска лично интервю с кандидат, преди да вземе окончателното решение за прием. alt = "Грийнвил Колидж има право да откаже допускане или реадмисия за всеки студент по свое усмотрение.

Колежът не дискриминира в своите образователни програми или дейности въз основа на увреждане, раса, вероизповедание, цвят, пол или национален произход, който е в пълно съответствие с дял VI от Закона за гражданските права от 1964 г. и със законите на щата Илинойс ,

Кариера за бакалавърска степен по биология.

Степента по биология отваря вратата за няколко бързо развиващи се професии. Нашата бакалавърска степен по биология в Greenville University ви дава конкурентно предимство на пазара на труда и образователната фондация, от която се нуждаете, за да успеете.

Кариери за биология:

 • Медицински доктор
 • Зъболекар
 • Асистент на лекаря
 • Медицинска сестра
 • ботаник
 • фармацевт
 • медицински изследвания
 • Съдебен учен
 • Биолог на дивата природа
 • Морски биолог

110169_110102_image.jpeg

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wil ... Научете повече

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wilson T. Hogue, used the motto "education for character" to describe the college's purpose. Its mission 120 years later - empowering students for lives of character and service - echoes that purpose. Свиване