Медицински и здравни услуги

Вземете кариерата си на следващото ниво

Медицинският и здравен мениджмънт бакалавърска степен осигурява практикуващи здравни специалисти, притежаващи асоциирана степен в съюзна здравна сфера, с уменията и компетенциите, необходими за да функционират като мениджъри и надзорници в здравните заведения.

Научете се от опитен в отрасъла факултет, който има първото разбиране за стратегиите, тактиките и ежедневните изисквания на своята област.

Програмното ядро ​​осигурява основа в управлението и човешките ресурси, както и спецификата на здравното законодателство и биоетиката, подобряването на качеството, управлението на проектите, икономиката, доказателствената практика и научните изследвания, политиката и лидерството. Специализациите позволяват персонализиране на програмата по избрания от Вас кариера, като всяка специалност предлага опции за преподаване и обучение на възрастни:

Специализации

  • Медицинска помощ: съсредоточаване върху управлението на медицинска практика, включително счетоводни и фактуриране, и информатика.
  • Първи асистент по хирургия: включва проект, включващ текущи теми в хирургическите практики за подпомагане, кодиране и възстановяване и информатика.
  • Хирургична технология: включително организационно поведение, статистика за общественото здраве и информатика.
  • Управление на здравната информация: фокусиране върху усъвършенстваната информационна система за здравеопазване, управление на информацията, управление на приходите и съответствие, както и анализ на данните за здравеопазването.
  • Обща здравна помощ: изберете от курсове по мениджмънт, счетоводство и фактуриране, междупрофесионално сътрудничество в здравеопазването, маркетинг, научни изследвания и писане на доклади и информатика.

Подгответе се да станете лидер в областта на медицината

"В програмата на ANU за медицина и здравеопазване и управление на услугите ще спечелите съответните умения в реалния свят, от които се нуждаете, за да напреднете в кариерата си".

eLearning чрез ANU

В American National University вярваме, че всеки трябва да има възможност да продължи образованието си и да постигне целите си в кариерата. Предлагаме на заетите студенти в бакалавърски и магистърски програми възможността да изучават класове чрез нашата удобна платформа за е-обучение. Като студент на ANU eUniversity ще получавате същото образование и персонално внимание, насочено към кариерата, от нашия факултет и персонал, който учениците получават в нашите класни стаи, включително академични консултации, менторинг и кариерни услуги. Единствената разлика е, че можете да избирате кога да учите, за да работи с вашия график, като ви оставя повече гъвкавост, за да балансирате приоритетите на живота.

цена

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази програма се предлага 100% онлайн чрез университета ANU в много държави. Моля, говорете с Admissions, за да научите повече за наличността на програмата във вашата държава.
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 15 курсове в American National University »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение