Бакалавър по Медицински и здравни услуги

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Медицински и здравни услуги

Вземете кариерата си на следващото ниво

Медицинският и здравен мениджмънт бакалавърска степен осигурява практикуващи здравни специалисти, притежаващи асоциирана степен в съюзна здравна сфера, с уменията и компетенциите, необходими за да функционират като мениджъри и надзорници в здравните заведения.

Научете се от опитен в отрасъла факултет, който има първото разбиране за стратегиите, тактиките и ежедневните изисквания на своята област.

Програмното ядро ​​осигурява основа в управлението и човешките ресурси, както и спецификата на здравното законодателство и биоетиката, подобряването на качеството, управлението на проектите, икономиката, доказателствената практика и научните изследвания, политиката и лидерството. Специализациите позволяват персонализиране на програмата по избрания от Вас кариера, като всяка специалност предлага опции за преподаване и обучение на възрастни:

Специализации

  • Медицинска помощ: съсредоточаване върху управлението на медицинска практика, включително счетоводни и фактуриране, и информатика.
  • Първи асистент по хирургия: включва проект, включващ текущи теми в хирургическите практики за подпомагане, кодиране и възстановяване и информатика.
  • Хирургична технология: включително организационно поведение, статистика за общественото здраве и информатика.
  • Управление на здравната информация: фокусиране върху усъвършенстваната информационна система за здравеопазване, управление на информацията, управление на приходите и съответствие, както и анализ на данните за здравеопазването.
  • Обща здравна помощ: изберете от курсове по мениджмънт, счетоводство и фактуриране, междупрофесионално сътрудничество в здравеопазването, маркетинг, научни изследвания и писане на доклади и информатика.

Подгответе се да станете лидер в областта на медицината

"В програмата на ANU за медицина и здравеопазване и управление на услугите ще спечелите съответните умения в реалния свят, от които се нуждаете, за да напреднете в кариерата си".

eLearning чрез ANU

В American National University вярваме, че всеки трябва да има възможност да продължи образованието си и да постигне целите си в кариерата. Предлагаме на заетите студенти в бакалавърски и магистърски програми възможността да изучават класове чрез нашата удобна платформа за е-обучение. Като студент на ANU eUniversity ще получавате същото образование и персонално внимание, насочено към кариерата, от нашия факултет и персонал, който учениците получават в нашите класни стаи, включително академични консултации, менторинг и кариерни услуги. Единствената разлика е, че можете да избирате кога да учите, за да работи с вашия график, като ви оставя повече гъвкавост, за да балансирате приоритетите на живота.

цена

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази програма се предлага 100% онлайн чрез университета ANU в много държави. Моля, говорете с Admissions, за да научите повече за наличността на програмата във вашата държава.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Научете повече

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Свиване
Salem , САЩ онлайн , Pikeville , Лексингтън , Roanoke + 4 Още По-малко