КЪМ БИЗНЕСА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО МНОГО Е НАУКАТА

С тази специалност ще разделиш времето си между курсовете по здравни науки в Колежа по изкуствата в Гети

Ще усъвършенствате уменията си за лидерство, работа в екип, творчество и предприемачество. След дипломирането си, вие ще притежавате рядка комбинация от умения - опит в областта на здравните науки и бизнеса - които със сигурност ще ви забележат от компаниите в бързоразвиващите се здравни индустрии.107037_13.jpg

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПОДХОДИ

КЛУБ ЗА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ БИЗНЕС ПРОФЕСИОНАЛИ

Клуб за професионалисти в сферата на здравеопазването (HBPC), е отворен за всеки студент в университета, който иска по-добро разбиране на сектора на здравеопазването (с акцент върху фармацевтичната индустрия) и неговото въздействие върху нашето общество. Основната цел на групата е да осигури възможности за работа в мрежа и обучение на студенти, които се интересуват от работа в областта на здравеопазването. Въпреки че не са свързани с национална организация, членовете на HBPC създават дейности по подписване в университетския университет на ONU . Всяка зима клубът събира дарения и играчки, за да направи Коледа малко по-светла за болни деца в болницата „Сейнт Рита“ в Лима, Охайо. През пролетта клубът е домакин на Polar RX - събитие за информиране за злоупотреба с рецепта и наркотици.

СТАЖОВЕ

Вашият стаж ви дава възможност да работите в тази област и да изградите своето резюме. Ние ви свързваме със стаж, който отговаря на вашите интереси и кариерни стремежи. Докато много студенти стажант в Охайо, други избират да завършат стаж в друга държава или дори в международен план. Повечето стажове се изплащат и могат да доведат до предлагане на пълно работно време при завършване.107025_106843_7.jpg

МИСЛЕНА УСПЕХ

MAEGAN SCHNARRE BSBA С ГОЛЯМ ФАРМАЦЕВТИЧЕН БИЗНЕС С МАРКЕТИНГОВА КОНЦЕНТРАЦИЯ '13

“МОЯТ ONU ОБРАЗОВАНИЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТДЕЛНО ПРЕДИМСТВО ЗА МОЯТА ПЪРВА ПЪТИ ГОДИНИ НА КАРДИНАЛНО ЗДРАВЕ. НЕ САМО ИМАМ МАРКЕТИНГОВАТА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО МОЯТА РОЛЯ ИЗИСКВА, НО СЪМ ЗДРАВНИТЕ ЗНАНИЯ И СТРАСТТА, КОЯТО НАПРАВЯ ДА СЕ РАБОТИ ТУК ВСЕКИ ДЕН, ТАКИВА УДИВШЕН ОПИТ. ФАРМАЦЕВТИЧНИЯТ БИЗНЕС ГЛАВЕН МОЖЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО ДАВАМ МОЯТА КРАЙНА КАРИЕРА - КЪМ ТОЗИ, КОЙТО СЕ ПРИЕМА В ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА РЪКОВОДСТВОТО НА КАРДИНАЛНО ЗДРАВЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ВИСОКО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ЗАЩО ОТ ONU , ИМАМ МНО СВЕТЛИНА БЪДЕЩЕ В БИЗНЕСА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ”

Maegan Schnarre завършва ONU през 2013 г. с диплома за фармацевтичен бизнес и концентрация в маркетинга. Днес тя е старши маркетолог за кардинал здраве, реализира маркетингови програми и изгражда и поддържа уеб сайтове за независими аптеки на дребно. Тя бе предложена позицията си на кардинал след завършване на пълно работно години стаж в компанията, която беше организирана чрез ONU стажантска програма на.107031_2.jpg

РЕЗУЛТАТИ И КУРСОВЕ

ТВЪРДИ РЕЗУЛТАТИ. \ T

  • 100-процентна ставка за студенти за фармацевтични фирми в стажове. Студентите от ONU желани места в компании като Abbott Laboratories, Cardinal Health, Ortho-Helix и Express Scripts.
  • Нашите ученици последователно отбелязват в 90-ия процентил на изпитите за бизнес услуги за образователни тестове.
  • През последните пет години средно 95% от нашите студенти по фармацевтичен бизнес са били на пълно работно време или са били записани в магистърска степен в рамките на шест месеца от дипломирането.

КУРСОВЕ

Ще трябва 120 кредитни часа, за да спечелите BSBA със специалност фармацевтичен бизнес. Препоръчваме ви да използвате часовете по избор, за да продължите курсове или непълнолетни, които ще ви направят по-привлекателни за потенциалните работодатели. Като основен фармацевтичен бизнес, вашите бизнес курсове ще бъдат допълнени от:

  • Принципи и концепции в човешката биология.
  • Анатомия и физиология.
  • Химия за здравните науки.
  • Въведение в системата на здравеопазването 1 и 2.
  • Въведение в здравните науки за професионалисти в бизнеса.
  • Икономика на здравеопазването, финанси и правила 1 и 2.107030_1.jpg
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 1 курсове в Ohio Northern University »

Последна актуализация Декември 24, 2018
Този курс е Редовно обучение
По място
По дата