Упражняване и храненето са неразделна част от доброто здраве. В програмата за хранене и физически упражнения науката степен, ще се научите да комбинирате храненето на цялото храни с опит в упражняването на науката и цялостен здраве. Ще се изгради по-задълбочени познания в областта на физиологията и механика на тялото, както и разбирането на дух-тяло уелнес и ролята на храненето в здравеопазването.

До получаване на по-дълбоко разбиране на въздействията правилно хранене и физическа активност имат върху здравето и уелнес, възпитаници на тази програма са готови да служат в множество роли в челните редици на нова здравна парадигма - тази, която поставя акцент върху превенцията и благополучие.

Програма са включени

  • Съвременните военни съоръжения - Студентите развиват умения в тестване упражнения и изследвания в напълно оборудвана упражнение науката лаборатория. Нашата модерна храненето на цялото храна кухня предлага на учениците място да се развива кулинарни умения и разбиране на хранителни концепции.
  • Практически опит - Bastyr е разработила взаимоотношения с площ медицински центрове, спортни медицина клиники и здравни клубове, където студентите могат да придобият практически трудов опит.
  • Високо квалифициран преподавател в съчетание с малки размери класа и силна съветва програма.
  • Добре закръглени подход - Учебната програма включва курсове по упражняване физиология и биомеханика, основните науки, хранене и здраве психология, всички от които се култивират стабилна, нюансирано разбиране за здраве и уелнес.
  • Плодородна Learning Environment - 51-акровата кампус Bastyr и прилежащата 316 акра Saint-членка парк Едуард предлагаме спортни площадки и мили от туризъм, бягане и колоездене пътеки, както и достъп до езерото Вашингтон.
  • Активни Electives - разнообразие от класове и клубове позволяват изследването на широк спектър от здравни и фитнес занимания, включително йога, тай чи, Хапкидо, ориенталски танци и айкидо.
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 7 курсове в Bastyr University »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
26,523 USD