Бакалавърска степен по здравна наука

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Нашата бакалавърска степен по здравеопазване е интердисциплинарна програма, предназначена да осигури възможности за кариерно развитие на практикуващите лекари, както и на лицата, които започват кариерата си в здравеопазването.

Тази програма обхваща тези с различен произход и интереси и ще ви помогне да постигнете образователните си цели.

Програмата "Бакалавър по здравна наука" на Гудуин предлага четири писти:

Здравето на околната среда

Ще получите разбиране за влиянието на условията на околната среда върху човешкото здраве.

Здравна администрация

Ще придобиете знания за бизнес предизвикателствата, специфични за системата за предоставяне на здравни грижи, и ще оцените ролята на мениджъра.

Завършване на бакалавърска степен

Тази писта позволява създаването на кариерни пътеки и възможности за напредък, ако вече притежавате сертификат, лиценз или регистър чрез професионална организация, но нямате колегиална степен.

Здравеопазване Кариера Проучване

Ще можете да проучите различни кариери и аспекти на здравеопазването. Тази писта е подходяща, ако все още не сте решили конкретна професия, но се интересувате от кариера в здравеопазването.

Без значение коя песен сте избрали, ще имате здрава основа в здравеопазването и ще бъдете подготвени за възможности за кариерно развитие.

Изисквания за дипломиране

Всички важни основни изисквания за здравната наука трябва да бъдат завършени с кумулативна средна стойност на GPA (средна оценка) от 2,0 или по-висока. Всички общи изисквания за градуиране трябва да бъдат изпълнени, както е посочено в каталога.

Резултати от програмата

След успешно завършване на всички изисквания в областта на здравните науки, завършилите ще могат:

 1. Да демонстрира силна основа в основните поведенчески, природни, социални и здравни науки, подходящи за началните позиции в здравеопазването.
 2. Общувайте и представете словесни, визуални и писмени идеи и информация ясно и точно по начин, който представлява компетентност и професионализъм в областта на здравеопазването.
 3. Интерпретиране и обясняване на политиката в рамките на етичната, правна и регулаторна рамка на здравната индустрия.
 4. Идентифициране и анализ на биоетичните проблеми, пред които са изправени практикуващите здравни грижи и здравната среда.
 5. Идентифицирайте и опишете различните роли на здравните специалисти и развийте умения, за да станете ефективен член на екипа.
 6. Да демонстрират точни способности за решаване на проблеми, когато работят като медицински специалист по време на стаж.
 7. Оценяваме разнообразието, различаващите се вярвания и ценностни системи, както и оценяваме индивидуалните мнения;
 8. Развийте самостоятелно ориентирани и ангажирани умения за учене, необходими за самостоятелно и учене през целия живот.
 9. Да демонстрират знанията и уменията, необходими за успешното навлизане в конкретни области на здравеопазване или области на обучение.
 10. Анализирайте и прилагайте информационните технологии, за да участвате успешно в учебните дейности.
 11. Бъдете възпитател и промоутър на здравословен начин на живот.
 12. Използвайте административни и организационни умения за планиране и изпълнение на здравни и здравни програми.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees.

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees. Свиване