Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Съединени Американски Щати offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Law schools and universities for law degrees Съединени Американски Щати. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Съединени Американски Щати here.

Резултати Filter

BSC в билкови науки

Bastyr University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Kenmore San Diego + още 1

билкова програма науки степен на завършване Bastyr университет обучава специалисти, които могат да отговорят на нарастващото търсене на билкови експерти медицина. Чрез изучаване с майсторски билкари, учениците се задължават задълбочено и научно строг образование. Завършилите програмата да приключи за две години и са подготвени да влязат областта на билкови продукти директно, да започне работа като ботанически експерти медицина или преследват по-нататъшно образование в сродни области.

Бакалавърска степен по хранене и физически упражнения науката

Bastyr University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Kenmore San Diego + още 1

Упражняване и храненето са неразделна част от доброто здраве. В програмата за хранене и физически упражнения науката степен, ще се научите да комбинирате храненето на цялото храни с опит в упражняването на науката и цялостен здраве.

BSC при храненето

Bastyr University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Kenmore San Diego + още 1

В Бакалавър по програма Nutrition, ще получат цялостна образование, което обединява науката за храненето с широк поглед върху уелнес, общността и околната среда. опитен преподавател Bastyr му ще ви води през физиологичните, биохимичните, социално-икономически, политически и психологически измерения на човешкото хранене.

Бакалавър по сестрински

Green River College
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Auburn

Тази степен е предназначена да отговори на изискванията за разпространение в университетите в щата Вашингтон, чрез изпълнение на общите изисквания, взети от първокурсници и второкурсници.

бакалавър по приложни науки в областта на здравеопазването и технологиите за управление на

Bellevue College
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Bellevue

Бакалавър по приложни науки в Healthcare Технология и управление с концентрация в Healthcare информационни технологии (BAS) е програма, бакалавърска степен кариера ориентирани предназначени за подготовка на частни лица да се конкурират успешно за работни места, които изискват познаване на системата на здравеопазването, информационните технологии знания и умения и надзорни или управленски умения.