Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Съединени Американски Щати offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Tahlequah Оклахома е основана като столица на нацията Cherokee в територията на Индия. Въпреки това, след Oklahoma е разпродадени, Tahlequah пое в нова роля като процъфтяващ град колеж.

Law schools and universities for law degrees Съединени Американски Щати. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Съединени Американски Щати here.

Резултати Filter

Средно-специално в областта на здравеопазването и ролята на човешкия фактор

Northeastern State University
Кампус Задочно обучение 4 търсене на докторантура по право juris doctor Септември 2019 Съединени Американски Щати Tahlequah Muskogee Broken Arrow + още 2

Целта на тази програма е да улесни непрекъснатото професионално развитие на практикуващите медицински специалисти и учители по физическо възпитание.