Filter
Бакалавриат
Съединени Американски Щати Iowa Iowa Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Съединени Американски Щати offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Law schools and universities for law degrees Съединени Американски Щати. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Съединени Американски Щати here.

Научете повече Свиване

Резултати

Simpson College

Клинична Health Science програма Симпсън предлага здрава основа в човешката анатомия и човешки здравни науки, и включва изучаването на човешкото тяло с конкретен акцент в ... [+]

сферата на здравеопазването се променя бързо, и е налице необходимост от широко образовани завършилите с обширни познания за здравеопазване и въпроси, свързани с услуги. Тези лица са търсени за позиции в болници, заведения, обществени и частни агенции, с нестопанска цел и с нестопанска цел, фирми и организации, свързани със здравето.

Клинична Health Science програма Симпсън предлага здрава основа в човешката анатомия и човешки здравни науки, и включва изучаването на човешкото тяло с конкретен акцент върху превенцията, диагностиката, рехабилитация и актуални теми на здравеопазването. Програмата подготвя студенти за възможностите за кариера в области на здравеопазването.... [-]

Съединени Американски Щати Indianola
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски