HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Съединени Американски Щати offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Law schools and universities for law degrees Съединени Американски Щати. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Съединени Американски Щати here.

Резултати Filter

Бакалавър по свещена научна степен - специалност: Естествено здраве / Алтернативна медицина

SomaVeda College of Natural Sciences
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски
Кампус

Наградата за бакалавър по свещена наука - специалност: Естествено здраве / алтернативна медицина е уникална поредица от курсове, рядко срещани в училища и колежи по допълнител ...

Научете повече

Бакалавърска приложна наука Масажна терапия

SomaVeda College of Natural Sciences
Бакалавриат
Септ. 2021
Английски
Кампус

Сега е моментът да пренасочите кариерата си към по-устойчив модел на цялостно консултиране, който не е ограничен от „Останете у дома“ или забрани за масаж и нови ограничения з ...

Научете повече