HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Свети облак

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Св. Cloud е град в централната част на Минесота, които се развиват покрай река Мисисипи през 1800. Градът сега е процъфтяващ град, който е дом на множество университети, които са разположени на малък остров в река Мисисипи.

Университетите и бизнес училищата в Свети облак. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Свети облак тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Бакалавър по биомедицински науки

St Cloud State University
Бакалавриат
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Кампус

Студентите, които учат биомедицински науки, са визионери за решаване на проблеми. Ще изградите база от знания и умения в областта на биологията, изследванията на болестите и т ...

Научете повече