HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Честър

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Chester град в Пенсилвания покълнали като град автомобилостроенето и корабостроителницата. Днес тя ще има един университет, който да бъде използван военен колеж и един професионално обучение институт.

Университетите и бизнес училищата в Честър. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Честър тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

RN до бакалавър на науката в сестринските

Widener University Online
Бакалавриат
<
Редовно
<
Задочно
<
2 семестри
Английски
Онлайн обучение

Онлайн регистрираната медицинска сестра за бакалавър по медицински сестри (RN-BSN) от Университета Widener е предназначена за регистрирани медицински сестри, които да отговоря ...

Научете повече