HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Tahlequah

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Tahlequah Оклахома е основана като столица на нацията Cherokee в територията на Индия. Въпреки това, след Oklahoma е разпродадени, Tahlequah пое в нова роля като процъфтяващ град колеж.

Университетите и бизнес училищата в Tahlequah. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Tahlequah тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Средно-специално в областта на здравеопазването и ролята на човешкия фактор

Northeastern State University
Бакалавриат
<
Задочно
Английски
Кампус

Целта на тази програма е да улесни непрекъснатото професионално развитие на практикуващите медицински специалисти и учители по физическо възпитание. ...

Научете повече