HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в на средата

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Университетите и бизнес училищата в на средата. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в на средата тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Бакалавър по администрация на здравеопазването

Midway University
Бакалавриат
Авг. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Кампус

Докато индустрията на здравеопазването в страната продължава да расте, студентите от Midway University разглеждат нашата програма за управление на здравеопазването, за да полу ...

Научете повече