Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

След като завършва гимназия, много хора от цял ​​свят да се запишат в колеж или университет с надеждата за получаване на бакалавърска степен. бакалавърски степени са международно признати академични постижения, които обикновено са спечелени след около четири години на внимателно проучване на дадена тема.

Само това, което е бакалавърска степен? Бакалавър по специалности Здраве различават значително по отношение на съдържание и учебните програми. Двете най-популярни специалности наименованията бакалавърската са програмите за бакалавърска и бакалавър. Както обикновено са четиригодишни бакалавърски степени. Въпреки това, бакалавър по изкуствата е по-вероятно да обхване широк образователна основа, докато бакалавърска обикновено включва по-задълбочено проучване на конкретен предмет.

бакалавърски степени в здравеопазването са широко счита, че усилват възможностите за кариера нечии и спечелил потенциал в областта на медицината.Те също са предпоставки за магистратури по здравни изследвания, които са необходими за някои медицински работни места.

Бакалавър по здравни програми варират широко по отношение на колко струват. Тъй като проценти за обучение се променя в зависимост от това къде се намира училището предлага програма и как престижната че училището е, тези, които търсят достъп до специфична програма следва да се свържете с него, предлагащ директно за точна информация за записване на училището.

Много качествени училища по целия свят предлагат градуса онлайн бакалавърски в здравеопазването, и кандидат-студенти могат да получат в контакт с много от тези училища и програми чрез нашата база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Резултати Filter

Бакалавър по дентална хирургия

The British University in Egypt
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Египет Cairo

Цялостната мисия на програмата е да бъде призната за иновативно обучение по дентална медицина, ангажимент за културно разнообразие, откриване, трансфер на научни знания, отлични умения на нашите възпитаници и най-висока степен на грижа и обслужване на пациентите.

Бакалавър по сестрински

Saimaa University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 7 семестри Август 2019 Финландия Lappeenranta

Студентска програма по сестрински грижи произвеждат регистрирани медицински сестри, които са професионалисти в подкрепа на лица, семейства и общности в множество области на компетентност.

степен по стоматология

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Кампус Редовно обучение 12 семестри Февруари 2020 Боливия Cochabamba

Влак се класира за предаване, произвеждат и прилагат своите умения за критично мислене, знания и умения за ефективни хора услугата в общността и регионални човешки ресурси.

Бакалавър със специалност "Предмедицински"

Erskine College
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Due West

Предмедицинският комитет в Erskine се състои от декана на колегията и председателите и други представители на факултета от отделите по биология, химия и физика. Комитетът се среща със студенти, които се занимават с медицинска помощ, за да обсъдят препоръчаните графици за обучение и прилагането им в медицинските училища. Изискванията към медицинските и стоматологичните училища насърчават повечето студенти, влизащи в тези области, да завършат специалност биология или химия.

Бакалавър по атлетическо обучение

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2020 Съединени Американски Щати Tampa

Атлетичното обучение е здравна професия, която се занимава с профилактика, оценка, спешна помощ и рехабилитация на атлетични наранявания. Специалистът по атлетическа подготовка е предназначен да предложи знанията, уменията и опита, необходими на студента, за да може да вземе националния изпит на Съвета по сертификация.

степен по ветеринарна

University CEU - Cardenal Herrera
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Испания Moncada

Факултета по ветеринарна наука има повече от 17 години опит и е декан факултет

Бакалавър по здравни науки в медицинската лаборатория

Bellarmine University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Louisville

Като медицински лабораторен учен, вие ще бъдете LIFESAVER! Повечето медицински решения се основават на резултати от лабораторни изследвания, получени от медицински лабораторни учени (преди известни като медицински технолози или клинични лабораторни учени). Те прилагат умения и апаратура за анализиране на кръвните клетки и телесните течности, за идентифициране на бактерии и вируси, причиняващи болести, и за извършване на тестове преди трансфузии и трансплантации.

Бакалавър по биомедицински науки

SUNY Cortland
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Cortland

Ще проучите курсовете, специфични за биомедицинската област, да придобиете знания и опит чрез стажове и да имате когнитивна курсова работа, за да популяризирате успеха на приемните изпити до завършващите програми.

Бакалавър по здравни грижи в сестринските заведения

JAMK University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение Август 2019 Финландия Jyväskylä

Запознайте се с хора от цял свят, научете повече за различни култури и в същото време учат да бъдат компетентна медицинска сестра! Ще се научите да планирате, внедрявате и развивате здравословни, превантивни, лечебни и рехабилитационни дейности в здравеопазването. Можете да работите в основни здравни грижи, социални грижи или специализирани здравни грижи, частни фирми, организации, международни позиции в тази област или като предприемач. Това училище предлага програми в областта на медицинските сестри, бизнеса, туризма и логистиката.

Магистърска програма по фармация (5 години бакалавър, водеща до магистър)

Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Чехия Brno

От академичната 2009/10 година Фармацевтичният факултет предлага петгодишна магистърска програма по фармация, съответстваща на Директивата на Европейския съюз 2005/36 / EC. Проучването се основава на кредитна система.

лекар на ветеринарна медицина

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Румъния Timișoara

Бакалавърски курсове, организирани от Ветеринарномедицински факултет на Банат в Тимишоара е Ветеринарна медицина предлага на английски и на румънски език в продължение на 6 години. Програмата за ветеринарна медицина води до Доктор по ветеринарна медицина.

бакалавър педикюр

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Кампус Редовно обучение 6 семестри Запитване на информация Белгия Brussels

Подиатристите е медицински специалист, който се занимава с проблеми с кожата и ноктите, както и всички условия, свързани с крак структура и ходене (или пускането). Управлението на този специалист фелдшер може да бъде образователен, профилактично и лечебно.

Доктор по дентална медицина

Kursk State Medical University
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Русия Russia Online

Факултетът предлага петгодишна програма по дентална медицина. Процесът на преподаване и учене има за цел да подчертае развитието на практическата компетентност. Внимателното внимание се обръща на развитието на личността и трудовите навици на учениците, подчертавайки личните умения, които са ключови фактори за успешната кариера.

Бакалавър по физикална терапия (физиокинетика и медицинска рехабилитация)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Румъния Iași

Физиотерапевти: независими и автономни специалисти със знания, умения и компетенции, подготвени да играят ключова роля в системите на здравеопазване, като вземат свои собствени решения.

Master in Veterinary Medicine (Bachelor + Master)

University of Veterinary Medicine Budapest
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Унгария Budapest