HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Швеция offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Law schools and universities for law degrees Швеция. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Швеция here.

Резултати Filter

Бакалавърска степен по експериментална и индустриална биомедицина

Linköping University
BSc
Септ. 2020
<
Редовно
<
6 семестри
Английски
Кампус

Интересувате ли се от прилагането на теория в областта на биомедицината в проекти от индустрията, здравеопазването или академията? Научете как да управлявате изпълняваните про ...

Научете повече

Бакалавър по биомедицина

Lund University
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Интересувате ли се от функциите на човешкото тяло и искате да допринесете за намаляване на болестите и страданията? Искате ли да намерите лек срещу заболявания като рак и диаб ...

Научете повече