Filter
Бакалавриат
Швеция Lugano Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Швеция offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Лугано се намира в италианската част на Швейцария. Около 64% ​​от населението има висше образование и да има университети и институти, специализирани най-вече в областта на информатиката, комуникация, изкуствен интелект, изчислителна техника и др изкуство и дизайн училища също са на разположение, както и международни програми.

Law schools and universities for law degrees Швеция. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Швеция here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Швеция
Lugano
Тип на обучение
Темпо на обучение
L.U.de.S Lugano Campus

Проучване в мултикултурна среда, в един от най-красивите градове в Швейцария. От 1999 г. ние обучаваме терапевти ги подготвят за една успешна кариера. ... [+]

Лиценз в редовна физическа терапия, издаден от Земелвайс университет (State University), предложен от LUde.S. Campus Лугано (Швейцария), се провежда в продължение на четири години (240 créditsECTS), на пълен работен ден и включва 1500 часа от клиничната практика в болници, клиники и центрове за рехабилитация в чужбина, включително и Франция. Студентът може да предложи място за клинична поставяне; потвърждение на тази структура ще бъде оставен на преценката на Земелвайс университет. Присъствието е задължително, на пълен работен ден, от понеделник до петък в Лугано (Швейцария).... [-]

Швеция Lugano
Отворено кандидатстване
Италиански,Френски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски