Filter
Бакалавриат
Швеция Locarno Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Швеция offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Law schools and universities for law degrees Швеция. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Швеция here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Швеция
Locarno
Тип на обучение
Темпо на обучение
Department of European Studies “Jean Monnet”

Кърменето е автономна професия, чиито лекари работят в професионален и отворите с другите медицински специалисти. Специалността е подходящ за съвременните нужди на профес ... [+]

Кърменето е автономна професия, чиито лекари работят в професионален и отворите с другите медицински специалисти. Специалността е подходящ за съвременните нужди на професията, той е подходящ за уменията, които трябва да отговарят на бъдещите висшисти и старателно да отговарят на нуждите на съвременното здравеопазване и здравен туризъм.

Продължителност: 3 години

ECTS кредити: 180... [-]

Швеция Locarno
Февруари 2020
Италиански,Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Department of European Studies “Jean Monnet”

Физиотерапията е автономна професия, чиито лекари работят в професионален и отворите с другите медицински специалисти. Специалността е подходящ за съвременните нужди на п ... [+]

Физиотерапията е автономна професия, чиито лекари работят в професионален и отворите с другите медицински специалисти. Специалността е подходящ за съвременните нужди на професията, той е подходящ за уменията, които трябва да отговарят на бъдещите висшисти и старателно да отговарят на нуждите на съвременното здравеопазване и здравен туризъм.

Продължителност: 3 години

ECTS кредити: 180... [-]

Швеция Locarno
Февруари 2020
Италиански,Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски