Filter
Бакалавриат
Чехия South Moravian Region Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Чехия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Law schools and universities for law degrees Чехия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Чехия here.

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Чехия

Резултати

Степени
Място
Чехия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

От академичната 2009/10 година Фармацевтичният факултет предлага петгодишна магистърска програма по фармация, съответстваща на Директивата на Европейския съюз 2005/36 / E ... [+]

Фармацевтичният факултет предлага петгодишна магистърска програма по фармация (5 години)

От академичната 2009/10 година Фармацевтичният факултет предлага петгодишна магистърска програма по фармация, съответстваща на Директивата на Европейския съюз 2005/36 / EC. Изследването се основава на кредитна система и предлага широк набор от опционални курсове, структурирани, за да улеснят желаната от студентите кариера в области като... [-]

Чехия Brno
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски