Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Холистична медицина, Южноафриканска Република Filter

BTech в соматологията

University of Johannesburg
Кампус Редовно обучение 1 година Януари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург

Курсовата работа за BTech в соматологията включва рефлексология (специализирани масажни техники), изследователска методология, камуфлажна терапия, соматехники, перманентен грим, социално-психология, ароматерапия (специализирани масажни техники),> тайландски масаж, бизнес практика, изследователски проект по соматология и др. Бизнес практика,> TT, изследователски проект за соматология, рефлексология