Filter
Бакалавриат
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмата на бакалавър обикновено отнема четири години, за да завърши, като през това време участниците получават напреднали познания по дадена тема. Лицата обикновено преследват бакалавърска степен, за да подобрят перспективите си за кариера.

Какво е бакалавър в холистичната медицина? Курсовете по тази програма обикновено са насочени към повишаване на разбирането на участниците за упражненията, храненето, подходящите хранителни навици и поведението на здравословен начин на живот. Целта на програмата обикновено е да подготви хората да помагат на другите да водят по-здравословен и по-дълъг живот чрез холистични мерки. Курсовете могат да се съсредоточат върху анализа и разбирането на икономическите, културните и социалните условия, които оказват влияние върху здравето, и ключовите роли на физическата активност и храненето в здравето и болестите.

Завършилите тази програма са склонни да развият способността си да мислят в по-широк мащаб за разработването и прилагането на глобални решения в областта на здравеопазването. Мнозина също получават сериозни изследвания, анализи и способности за критично мислене. Всяка от тези умения е интердисциплинарна и може да помогне на завършилите в избраната от тях кариера и в живота.

Цената на бакалавърска степен варира значително от училище до училище и местонахождение. Перспективните студенти трябва да направят проучването си преди да кандидатстват за дадена програма.

Лица, които завършват с бакалавърска степен по холистична медицина, могат да бъдат добре подготвени да преследват редица вълнуващи възможности за кариера. Някои заглавия на работа, които участниците в програмата могат да притежават, включват физически терапевт, масажист, личен треньор, медицинска сестра, консултант по хранене и хранене, хиропрактор и акупунктура. Завършилите могат да отидат в здравеопазването, спорта, храненето, правителството, хранителните услуги или консултантската индустрия. Те могат да намерят удовлетворение в частни болници, обществени здравни клиники, фитнес зали и спортни клубове или академични институции.

Когато дадено лице отива на училище, в крайна сметка зависи от неговото местонахождение, бюджет и съществуващи задължения. Онлайн програмите предлагат гъвкавост, която програмата в класната стая не прави. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

1 резултата за Холистична медицина

University of Johannesburg

Курсовата работа за BTech в соматологията включва рефлексология (специализирани масажни техники), изследователска методология, камуфлажна терапия, соматехники, перманенте ... [+]

Модули и разписание

Семестър 1

ДЕН 1Рефлексология (специализирани техники за масаж)методология на изследванетоКамуфлажна терапияПерманентен гримДЕН 2Somatechniques IVПерманентен гримСоциално-Психология

Семестър 2

ДЕН 1Ароматерапия (специализирани техники за масаж)Тайландски масажБизнес практикаСоматологичен изследователски проектДЕН 2Бизнес практикаTTСоматологичен изследователски проектРефлексология на казусиИзисквания за приемНационална диплома по соматология или еквивалентна.Необходими са минимум 60% в програмата NDip.Данни за контакт... [-]
Южноафриканска Република Йоханесбург
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски