Filter
Бакалавриат
Холандия Maastricht Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Холандия offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Разположението на града между две реки, Маастрихт е известен със своите образователни институции като Maastricht University. Отделно от това Maastricht University е известен със своите иновативни и различни специалности.

Law schools and universities for law degrees Холандия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Холандия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Холандия
Maastricht
Тип на обучение
Темпо на обучение
Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences

Интересувате ли се от здравни науки, здравеопазване и уелнес? Но и в националната и международна политика, администрация и управление, политика и стратегия, комуникации и ... [+]

Европейско обществено здраве

Интересувате ли се от здравни науки, здравеопазване и уелнес? Но и в националната и международна политика, администрация и управление, политика и стратегия, комуникации и медии? Бакалавърската програма по европейско обществено здраве (EPH) може да е за вас.

В областта на европейското обществено здравеопазване става дума за предотвратяване на болести и насърчаване на здравословен начин на живот за всички европейци с ясна европейска политика.... [-]

Холандия Maastricht
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски