Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Холандия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Groningen е красив град на Холандия. Това място има различни университети, които са посветени на предоставяне на качествени международни образование. Някои от университетите са Университета на Гронинген и Jenne Hoekstra Arts.

Law schools and universities for law degrees Холандия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Холандия here.

Резултати Filter

бакалавър по физиотерапия

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Холандия Groningen

С диплома физиотерапия, имате широк бъдеще. В родната си страна, както и в чужбина можете да започнете в болница, старчески дом, рехабилитационен център или медицински ясли. Или, разбира се, може да създаде своя собствена практика. В международен план, холандски Обучението е високо ценена.

спортни проучвания

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Холандия Groningen

Вие сте страстен към спорта и искате ли да донесете промяна? Тогава тази уникална програма е само програмата за вас! Вдъхновението и силата на спорта ви дават големи възможности да направите реална промяна.

Бакалавър по медицина, профил Global Health

University of Groningen
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Холандия Groningen

Профилът на бакалавър "Глобално здраве" в Гронинген е международна бакалавърска степен по медицина. Ще обърнете внимание на различни аспекти на глобалното здраве, като нововъзникващите заболявания.