Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Холандия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Столицата на Холандия, Амстердам е известен университети като университета на Амстердам и Universiteitsbibliotheek Амстердам. Тези учебни заведения са склонни да предоставят разнообразни завършил и следдипломни програми за академични степени, и те са на топ ниво за научноизследователска дейност.

Law schools and universities for law degrees Холандия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Холандия here.

Резултати Filter

Бакалавър по биомедицинска наука

Vrije Universiteit Amsterdam
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Холандия Amsterdam

Бакалавърската програма "Биомедицински науки" на VU Amsterdam съчетава уникално фундаментални изследвания с клинично значими теми. Проучването на здравето и болестите вървят ръка за ръка и ще получавате обучение от фундаментални и клинични изследователи, които са експерти в своята област.