Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Финландия offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

По-високите учени ниво във Финландия лесен достъп до курсове за висше образование на практически ориентирани политехниката или университети. Финландската култура е лесно да се учи, тъй като правителството е определило министерството, който е отговорен за повишаване на културата, младежките политики, спортни и международното сътрудничество.

Law schools and universities for law degrees Финландия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Финландия here.

Резултати Filter

Средно-специално на здравните грижи в старчески

Metropolia University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 42 месеца Август 2019 Финландия Helsinki

Ще се кандидатства за ценена професия, в която ще се работи с клиенти от различни възрасти, насърчаване на тяхното здраве и благополучие и лечение на заболяванията си. Медицински сестри рядко работят сами или в пределите на собствената си професия, което означава, че ще получите възможност да работят в мултидисциплинарен, крос-професионално, национални и международни среди.

бакалавър по здравни грижи в старчески

Lapland University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 42 месеца Август 2019 Финландия Kemi

Целта на програмата за образование е да обучава специалисти по здравни грижи, с общи и специални знания в областта на здравеопазването и медицински сестри. Проучванията дават възможност на завършилите да работят във Финландия и други международни среди, в болници и здравни центрове, както и в частния сектор.

Бакалавърска степен по сестрински грижи

Satakunta University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 42 месеца Август 2019 Финландия Pori

Програмата за обучение в сестрински грижи ще ви подготви за ценна професия, в която ще работите с клиенти от различни възрастови групи, насърчаващи тяхното здраве и благополучие и лечение на техните заболявания.

Бакалавър по физиотерапия

Satakunta University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 42 месеца Август 2019 Финландия Pori

Физиотерапевтите са експерти на движението и функционалния капацитет по време на всички етапи от живота.

Бакалавърска програма по сестрински грижи

Savonia University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Финландия Kuopio Ekenäs + още 1

След като сте завършили сестринските изследвания, вие ще бъдете компетентен и квалифициран медицински специалист. Ще имате задълбочени познания за кърменето; ще овладеете необходимите концепции, методи и умения, за да дадете възможност за критична оценка и вземане на решения в променящите се и непредсказуеми сестрински ситуации. След завършване на курса, вие ще бъдете експерт по болни с медицински сестри и ще имате способността да прилагате вашите знания и умения при решаване на сложни и непредвидими проблеми със сестринските грижи.

Бакалавърска програма по сестрински грижи

Tampere University Of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 42 месеца Запитване на информация Финландия Tampere

Кърменето е за подпомагане на здравето и благополучието на хората през целия им живот. Ролята на професионалната медицинска сестра е да защитава, насърчава и подобрява здравето на хората, семействата и общностите, за да подобри качеството им на живот. Програмата ни в областта на медицинските сестри подготвя международно ориентирани специалисти в областта на здравеопазването. Изследванията ще Ви осигурят необходимите умения в различни здравни заведения. По време на програмата най-новите изследвания и базирани на факти медицински практики ще бъдат интегрирани с практически професионални умения.

Бакалавър по здравеопазване - сестрински грижи

Centria University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 7 семестри Запитване на информация Финландия Kokkola

Искате ли да се приближите до хората и да участвате в различните етапи от живота им? Интересувате ли се от насърчаване на здравето, благосъстоянието и безопасността на хората и цялата общност? Харесва ли ви да променяте ситуации и мултикултурна среда? Ако сте отборен играч, се радвайте на поемането на отговорности и можете да работите самостоятелно, а след това сте подходящи за медицински сестри!

Средно-специално на здравните грижи в старчески (регистрирана медицинска сестра)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Кампус Редовно обучение 42 месеца Запитване на информация Финландия Seinäjoki

Специалността ще се класира на студента като Registered Nurse (RN). Програмата обучава медицински сестри, които са експерти в старчески в различни работни среди. Тяхната основна задача е да насърчава и да поддържа здравето и да се предотврати заболяване. Те се грижат за болни и страдащи хора, семейства и общности, а също и да ги реабилитира.

Бакалавър по здравни грижи в сестринските заведения

JAMK University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение Август 2019 Финландия Jyväskylä

Запознайте се с хора от цял свят, научете повече за различни култури и в същото време учат да бъдат компетентна медицинска сестра! Ще се научите да планирате, внедрявате и развивате здравословни, превантивни, лечебни и рехабилитационни дейности в здравеопазването. Можете да работите в основни здравни грижи, социални грижи или специализирани здравни грижи, частни фирми, организации, международни позиции в тази област или като предприемач. Това училище предлага програми в областта на медицинските сестри, бизнеса, туризма и логистиката.

Бакалавър по сестрински

Saimaa University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 7 семестри Август 2019 Финландия Lappeenranta

Студентска програма по сестрински грижи произвеждат регистрирани медицински сестри, които са професионалисти в подкрепа на лица, семейства и общности в множество области на компетентност.