Filter
Бакалавриат
Финландия Tampere Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Финландия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Официалното системата на висшето образование на Финландия е 7-3-2-2 модел. Университетът отнема две години, професионално или техническо образование, и накрая две години начално и средно образование. Финландия също има няколко обществени и частни университети, които имат поддръжка за достъпността на висшето образование на студентите.

С население от над 200 000 души, град Тампере е един от най-гъсто населен град в Финландия, и че броят им се покачват постоянно. В града има четири висши учебни заведения.

Law schools and universities for law degrees Финландия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Финландия here.

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Финландия

Резултати

Степени
Място
Финландия
Tampere
Тип на обучение
Темпо на обучение
Tampere University Of Applied Sciences

Кърменето е за подпомагане на здравето и благополучието на хората през целия им живот. Ролята на професионалната медицинска сестра е да защитава, насърчава и подобрява зд ... [+]

Многостранна професия в здравеопазването и благосъстоянието

Кърменето е за подпомагане на здравето и благополучието на хората през целия им живот. Ролята на професионалната медицинска сестра е да защитава, насърчава и подобрява здравето на хората, семействата и общностите, за да подобри качеството им на живот.

Програмата ни в областта на медицинските сестри подготвя международно ориентирани специалисти в областта на здравеопазването. Изследванията ще Ви осигурят необходимите умения в различни здравни заведения. По време на програмата най-новите изследвания и базирани на факти медицински практики ще бъдат интегрирани с практически професионални умения.... [-]

Финландия Tampere
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
42 месеца
Кампус
Научете повече на английски