Filter
Бакалавриат
Финландия Kokkola Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Финландия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

По-високите учени ниво във Финландия лесен достъп до курсове за висше образование на практически ориентирани политехниката или университети. Финландската култура е лесно да се учи, тъй като правителството е определило министерството, който е отговорен за повишаване на културата, младежките политики, спортни и международното сътрудничество.

Като част от централен район Ostobothnia, Kokkola Градът е разположен в провинция Западна Финландия. Тя също е община с над 40 000 души.

Law schools and universities for law degrees Финландия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Финландия here.

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Финландия

Резултати

Степени
Място
Финландия
Kokkola
Тип на обучение
Темпо на обучение
Centria University of Applied Sciences

Искате ли да се приближите до хората и да участвате в различните етапи от живота им? Интересувате ли се от насърчаване на здравето, благосъстоянието и безопасността на хо ... [+]

. Изпит: бакалавър по здравеопазванедължинаНас.място: 15Избор на студенти: Всички допустими кандидати участват в приемния изпит през пролетта на 2019 г. Изборът на студентите се извършва въз основа на приемния изпит. [-]
Финландия Kokkola
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски