Filter
Бакалавриат
Финландия Kemi Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Финландия offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Finland, официално Република Финландия, е скандинавска държава, разположена в феноскандинавската района на Северна Европа.

Кеми е град във Финландия с история, която датира от 1869 година. Той се намира на устието на река Kemijoki. Кеми има над 20 000 жители и е с Политехническия университет за приложни науки.

Law schools and universities for law degrees Финландия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Финландия here.

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Финландия

Резултати

Степени
Място
Финландия
Kemi
Тип на обучение
Темпо на обучение
Lapland University of Applied Sciences

Целта на програмата за образование е да обучава специалисти по здравни грижи, с общи и специални знания в областта на здравеопазването и медицински сестри. Проучванията д ... [+]

Бакалавър на здравеопазването в Nursing

Целта на програмата за образование е да обучава специалисти по здравни грижи, с общи и специални знания в областта на здравеопазването и медицински сестри. Проучванията дават възможност на завършилите да работят във Финландия и други международни среди, в болници и здравни центрове, както и в частния сектор.

Целта на програмата е да даде на студентите с широк основната база от знания, както и напреднали познания, необходими за изпълнение на настоящите и бъдещи нужди в областта на здравеопазването. Студентите получават добри теоретични и практически умения на медицински сестри, медицински сестри науката и сестрински изследвания, така че да бъде в състояние да допринесе за развитието на кърменето. В процеса на обучение студентът формулира връзки между практически опит и теоретични концепции. Тези връзки се нуждаят от интегриране на теория и практика и че се улеснява чрез отражение на практика.... [-]

Финландия Kemi
Август 2019
Английски
Редовно обучение
42 месеца
Кампус
Научете повече на английски