Filter
Бакалавриат
Финландия Jyväskylä Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Финландия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Официалното системата на висшето образование на Финландия е 7-3-2-2 модел. Университетът отнема две години, професионално или техническо образование, и накрая две години начално и средно образование. Финландия също има няколко обществени и частни университети, които имат поддръжка за достъпността на висшето образование на студентите.

Jyväskylä е община и град в Централна Финландия и най-големият град в този регион с над 100 000 жители. В града има няколко университета, чиито студент населението сметка до 30% от общото население на града Jyväskylä.

Law schools and universities for law degrees Финландия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Финландия here.

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Финландия

Резултати

Степени
Място
Финландия
Jyväskylä
Тип на обучение
Темпо на обучение
JAMK University of Applied Sciences

Запознайте се с хора от цял свят, научете повече за различни култури и в същото време учат да бъдат компетентна медицинска сестра! Ще се научите да планирате, внедрявате ... [+]

За програмата

Степен: Бакалавър по здравеопазване Вид на обучението: Пълна форма на обучение Дължина: 210 кредита Годишен прием: 40 Период на кандидатстване: 9 -23 януари 2019 г. Запознайте се с хора от цял свят, научете повече за различни култури и същевременно учат да бъдат компетентна медицинска сестра! Ще се научите да планирате, внедрявате и развивате здравословни, превантивни, лечебни и рехабилитационни дейности в здравеопазването. Можете да работите в основни здравни грижи, социални грижи или специализирани здравни грижи, частни фирми, организации, международни позиции в тази област или като предприемач. Прочетете повече информация!... [-]

Финландия Jyväskylä
Август 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски