Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Придобиване на степен „бакалавър“ е първата крачка, от която се започва професионална кариера. Докато бакалавърската степен може да се достатъчна да започнете кариера, студентите чето продължават образованието си в магистратури или докторски програми.

Какво всъщност е бакалавър по фармакология? Бакалавърските програми по фармакология осигуряват подготовка на професионалисти, които имат представа за правилно и безопасно прилагане на лекарства и медицински препарати и умеят да ги използват за подобряване на здравословното състояние на пациентите и третиране на различни патологични състояния. Учебният курс в такива бакалавриати обикновено е насочен към осигуряване на студентите със знания по химия, естествени науки, здравни грижи и микробиология. Бакалавърските програми често включват практически стаж и посещения на фармацевтични компании за придобиване на опит.

След завършване на бакалавриат по фармакология студентите имат много предимства: придобиване на добра квалификация, добро ниво на подготовка и възможности за намиране на интересна работа като фармаколог, фармацевт или фармацевтичен техник. Степента „бакалавър“ по фармакология освен това осигурява по-високо платена работа и по-реномирана професия.

В отношение на таксите за обучението в бакалавърски програми за степен „бакалавър“ по фармакология, сумата зависи от местоположението на университета и типа на програмата (редовна, дистанционна). Ако искате да научите точна информация, най-добре е да се свържете с университета и да попитате актуална информация за таксите, стипендии и субсидии.

След като завършат бакалавърска програма, студентите може да потърсят работа в фармакологичен или фармацевтичен отдел към болница, в аптека или на друго място. Освен това завършилите може да работят като специалист по фармакологични грижи за пациента, управляващ на фармакологичен отдел или мениджър по работа с клиентите в някоя фармацевтична фирма. Ако ви интересуват изследванията, може да се запишете за магистратура или докторска програма.

Проучете възможностите за фармацевтична кариера и вижте, какви програми се предлагат в тази област, които ще ви помогнат с кариерата ви. Разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която най-много ви харесва. Попълнете специална форма на страницата с програмата и се свържете с университета директно.

29 резултата за Фармация Filter

Бакалавър по фармация

The British University in Egypt
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Египет Cairo

Мисията на Фармацевтичния факултет е да обучава, обучава и предоставя възможности за учене през целия живот на студенти, фармацевти и учени, като същевременно създава, разпространява и прилага нови знания, основани на научни изследвания в областта на фармацевтичните и клиничните науки, за повишаване на качеството на живот чрез подобрено здравеопазване.

степен по фармация

University CEU - Cardenal Herrera
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Испания Moncada

Степента на фармацията, ние предлагаме най-CEU-UCH е фокусирана върху управлението на грижи във всички области на фармацията (в аптеки, болници и т.н.). Има две основни неща, които правят нашия степен

Магистърска програма по фармация (5 години бакалавър, водеща до магистър)

Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Чехия Brno

От академичната 2009/10 година Фармацевтичният факултет предлага петгодишна магистърска програма по фармация, съответстваща на Директивата на Европейския съюз 2005/36 / EC. Проучването се основава на кредитна система.

Степен в областта на фармацията

Kursk State Medical University
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Русия Russia Online

Фармацевтичният факултет е създаден през 1966 г. Факултетът подготвя студентите за кариера в областта на фармацията с задълбочено разбиране на наркотиците и болестите. Учебният план насърчава взаимодействието между фармацевти и други здравни специалисти. Програмата за аптеки предлага професионална петгодишна програма, водеща до фармацевтична степен.

Бакалавър по фармация

High Point University
Кампус 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати High Point

Добре дошли в Училището по фармация "Фред Уилсън" в High Point University в High Point, NC. Нашият факултет и персонал обучават клиницисти, които са посветени на грижата за пациента във всички ситуации и притежават умения и знания за практикуване на аптеката на възможно най-високо ниво. Нашият образователен модел включва фокус върху основните фармацевтични знания и умения, необходими за вземане на критични решения за качество, съчетани с клинично обучение в различни направления. Студентите, които придобиват знания и умения и са способни да общуват, ще формират ядрото, от което се развиват лидерите на утрешния ден!

Бакалавър по фармация

The University Of Georgia
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Грузия Tbilisi

Целта на тази програма е да подготви международно квалифициран бакалавър-фармацевт, който ще може да се развива професионално в работната среда на фармацевтичната индустрия и да продължи до следващия етап на образованието. Завършилите ще имат основните познания по: фармацевтични грижи, пациент-ориентирана фармакотерапия, използване на резултатите от клинични изпитвания във фармацията, производство и производство на лекарствени продукти и фармацевтичен анализ; Управленски умения, необходими за: насърчаване на фармацевтични изследвания, основани на етични ценности, обработка и предоставяне на фармацевтична информация, прилагане на модел на лекар-фармацевт-пациент, комуникация с професионални общества и обща общност, както и умения за управление на структурните звена при подходящи (междинни) фармацевтични организации. Завършилите тази програма могат да бъдат наети във фармацевтични компании, аптеки и др. UG магазини, здравни заведения, обществени здравни организации, контрол на качеството на д-р UG и токсикологични лаборатории, както и в застрахователни дружества, които извършват здравно осигуряване, и най-важното - завършилите училище по здравеопазване и медицина, факултет по фармация на The University Of Georgia да бъде квалифициран да има длъжности фармацевт и / или мениджър по въпроси на фармацията.

Бакалавър по фармация

Voronezh State University
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Русия Voronezh

Висококачественото обучение на фармацевт във Voronezh State University се осигурява от модерни технологии за обучение, научно-иновативна и ефективна организация на работата и чрез реализиране на обучение на работното място за бъдещи фармацевти. Завършилите висше образование са гарантирани конкурентни предимства, които са необходими за успешна конкуренция на пазара на труда и за по-нататъшно професионално развитие.

Бакалавър по фармация

Kalinga University
Кампус Редовно обучение 4 години Юли 2020 Индия Naya Raipur

Kalinga University е концептуализиран като център за академични постижения. В 30 акра wi-fi кампус е внимателно проектиран да отговаря на световните стандарти. Академичният блок е напълно климатизиран и се състои от офис помещения за преподаватели, компютърни лаборатории, редовни класни стаи с най-новите аудио-визуални средства и добре оборудвана аудитория.

Бакалавър по фармация (Hons)

International Medical University
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur

Тази степен ви дава възможност да работите във всяка аптечна среда, от болничната служба и практиката на общността до фармацевтичната индустрия. Като специалисти по медицина фармацевтите поемат все по-важни роли и решаващ член на интегрирания екип по здравеопазване.

Бакалавърска аптека

Ohio Northern University
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Columbus

Ние се похвалим с директна входна програма (0-6) PharmD - една от само седем в страната. Това означава, че сте допуснати в аптечната програма на първия ден. Без изчакване, без обръчи, без откази, след като сте инвестирали няколко години в колежа. От момента, в който пристигнете в колежа, Вие ставате фармацевт.

аптека

Universidad CEU - Cardenal Herrera
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Испания Valencia

Общи умения: да се развият информационни и комуникационни умения, както устни и писмени, за да се справят с пациентите и потребителите на центъра, където играят тяхната професионална дейност. Насърчаване на работа и възможности за съвместна работа в мултидисциплинарни екипи и тези, свързани с други здравни специалисти.

Бакалавър по фармация

Aqaba University Of Technology
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Йордания Aqaba

Създаването на Факултета по фармация в Aqaba University Of Technology в Aqaba University Of Technology получили бакалавърска степен по фармация и приложен план за обучение, е подбор на специализирани курсове за посрещане на специалното разпределение за фармацевтични стандарти за образование и предоставяне на завършилите знанията, необходими за практикуване на професията научен и морален.

Бакалавър по фармация

Al-Ahliyya Amman University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

Катедра Фармацевтични науки предлага Pkaloyos Аптека програма. Тази програма е уникална и различна програма в арабския регион, където той е разработен в съответствие с най-новите световни методи в фармацевтичния образование се характеризира с тази програма завършил със своите проучвания и опит на теоретично и практическо - способността му да играе активна роля в рамките на медицински екип терапевтичната по отношение на работата в болничните аптеки в допълнение към частни аптеки в допълнение към областта на медицината производство, развитие и центровете на научни и академични изследвания интересуват от фармацевтични науки. В допълнение, Министерството на Pharmaceutical Sciences наскоро постави магистърската програма, така че тази програма да върви в крак с най-новото на местно ниво, арабски и международни академични програми.

Бакалавър по фармация (отличие) IHPC

University of South Australia
Кампус Редовно обучение 4 години Февруари 2020 Австралия Adelaide

Със специално изградените учебни заведения на място, международно признати преподаватели и силни професионални и клинични връзки с индустрията, ние сме изборът за студенти, които се стремят към фармация.

Бакалавър по фармация (BPharm)

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Кипър Nicosia

Общата цел на програмата е да подготви студентите научно и професионално, за да станат напълно компетентни в областта на фармацията.