HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A бакалавърска степен се присъжда след три до седем години академична програма. Той е студент сертифициране, че студентите получават и като първа стъпка към по-съвременни образователни програми.

Какво е бакалавър по фармакология? Фармакология е клон на медицинската наука, която се отнася до изследването на физиологични ефекти, които имат различни лекарства върху хора. Тя включва анализ на химичния състав на фармацевтични продукти, както и как те са предназначени за производство. Фармакология включва също изучаването на различните органи и системи в организма и връзката им един с друг и химикалите, които действат върху тях. Учебният план за програма бакалавърска степен по фармакология изисква курсове по микробиология, имунология, влиянието на наркотици, както и процесът на ново лекарство преминава през от откритията до пазарна. Той също така ще съдържа основните класове по-широки науки като биология, генетика и анатомия.

Част от полза за получаване на бакалавърска степен по фармакология е допустимостта да продължат вашите медицински изследвания и да получат по-високи академични сертификати, но студент с тази степен може да започне да работи във фармацевтичната индустрия в биотехнологичните или юридически капацитет.

Цената на навлиза в такава програма на обучение зависят от страната, региона, училище и други променливи. Research е ключът към намирането на институцията и програмата, която е най-добре за вас.

Работа в фармакология са разнообразни. Тези с това образование може да се включат в клиничните изследвания в медицински, биологични или имунологични области, те биха могли да работят на различни позиции в отдел продажби на фармацевтична компания, или да се използва в правните или държавни регулаторни позиции в бранша. Освен това, винаги има възможност за обучение или преподаване в среда с по-високо образование.

Има много възможности, които съществуват, ако се интересуват от определена степен в тази област. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

1 резултата за Фармакология Filter

MD фармакология

Azerbaijan Medical University
Азербайджан, Баку
Бакалавриат
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Campus

История на образованието по фармакология в Азербайджан започва с годината на 1938. Нашата Катедра по фармакология обучава високо квалифициран фармацевт с бакалавърска и магист ...

Научете повече