Filter
Бакалавриат
Украйна Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Украйна offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Украйна е държава в Източна Европа. Столицата Киев (Ukrainian: Київ - Киев, руски: Киев - Киев) е и най-големият град на Украйна - официално - над 2,7 милиона жители. Киев Националния университет на име след Тарас Shevchenkouniversity е най-голямата и една от най-важните университети.

Law schools and universities for law degrees Украйна. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Украйна here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Украйна
Тип на обучение
Темпо на обучение
National Technical University Of Ukraine

Биомедицинската индустрия расте бързо и е една от най-обещаващите области на инженерното бъдеще. Биомедицинското инженерство открива нови възможности за кариерно развитие ... [+]

Преглед

Биомедицинската индустрия расте бързо и е една от най-обещаващите области на инженерното бъдеще. Биомедицинското инженерство открива нови възможности за кариерно развитие и професионално развитие. Катедрата по биомедицинско инженерство (FBMI) - един от най-младите факултети на NTU "KPI", възникна в отговор на предизвикателството на времето.

Факултет обучава специалисти в съвременните сектори на биомедицинското инженерство, медицинската и биологичната информатика и кибернетика, физическата рехабилитация. Подготовката на студенти за FBMI носи около 130 висококвалифицирани специалисти от факултета и водещите учени от NAS и NAMS на Украйна, включително 2 професори, които са почитани от науката и технологиите на Украйна, 15 доктори на науките, 20 кандидати за науки. FBMI студентите преминават индустриална практика в водещите изследователски институции, клинични болници и производствени предприятия в Украйна и в чужбина. Факултетите завършват работа както в Украйна, така и в чужбина, като заемат позиции на водещи специалисти - с биомедицински инженери, софтуерни разработчици и учени.... [-]

Украйна Kyiv
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски