Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Турция offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Университети в Турция предвиждат или две или четири години на образование за бакалавърските програми, а магистърски програми траят минимум от две години. Има около 820 висши учебни заведения в Турция, включително 76-те университета с общо записване ученик на над 1 млн. евро. Качеството на образованието в турските университети варира значително, някои образователната съоръжения наравно с международно признати училища.

Газиантеп е град с дълга история, защото това е един от най-старите непрекъснато обитавани градове на Земята, датираща от 3650 г. пр. Хр. Има две публичен и частен университет.

Law schools and universities for law degrees Турция. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Турция here.

Резултати Filter

Бакалавър по сестрински грижи

Hasan Kalyoncu University
Кампус Редовно обучение 4 години Отворено кандидатстване Турция Gaziantep

Бакалавърските програми по програма „Сестрински грижи” изучават теория, научни изследвания, клинична практика и общественополезен труд. Посветени на най-високите професионални стандарти, тези програми ще ви внушат признателност за културното многообразие и разбирането на различните приложения на здравеопазването в широк спектър от условия.

Бакалавър по Физиотерапия и Рехабилитация

Hasan Kalyoncu University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Турция Gaziantep

Като дипломиран специалист по програма за физиотерапия и рехабилитация ще имате задълбочени познания за заболявания и увреждания на опорно-двигателния апарат и други механизми за увреждане на здравето.