Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Тайланд offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Тайланд, официално Кралство Тайланд, известен преди като Siam, е държава, разположена в центъра на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия. Тайланд 'S плажове и острови привличат милиони посетители всяка година от всички краища на земното кълбо. Всеки, който има четири години степен могат да намерят работа като учител по английски в Тайланд.

Law schools and universities for law degrees Тайланд. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Тайланд here.

Резултати Filter

ерген на сестрински науката

St. Theresa International College
Кампус Редовно обучение 4 години Юни 2020 Тайланд Nakhon Nayok

Нашите бакалаври на Nursing Science програма ще ви даде възможност да вземат правилните решения за подобряване на здравето на пациентите си. Програмата ви помогне да придобият всички умения, необходими за насочване, подкрепа, лечение и рехабилитация на болните ви служат.

Бакалавър по биомедицинско инженерство

Rangsit University International College
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Тайланд Lak Hok

Да създаде бакалавърска степен по биомедицинско инженерство с умения в областта на научните изследвания и развитието в областта на биомедицинското инженерство за изобретяване на нови неща, както и за собственик на бизнес в биомедицинското инженерство.

Бакалавър по сестрински науки (BNS)

Rangsit University International College
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Тайланд Lak Hok

Това е 4-годишна програма. Програмата е одобрена и акредитирана от Тайландския съвет за медицински сестри и акушерки. Методите на преподаване и обучение се провеждат основно на английски език. Въпреки това, по време на клиничната практика, на студентите ще бъде помагано да използват тайландски език за пациентите, когато това е подходящо, за да посрещнат нуждите на клиентите, а на разположение са и допълнителни тайландски езикови курсове за чуждестранните студенти, за да подобрят своите тайландски езикови умения.