Filter
Бакалавриат
Тайланд Nakhon Nayok Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Тайланд offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Тайланд (ประเทศไทย), официално Кралство Тайланд (ราช อาณาจักร ไทย) е държава в Югоизточна Азия с бреговете на Андаманско море и залива на Тайланд. В столицата Банкок е в началото на много посетители "маршрути, и докато един модерен град, той има богато културно наследство.

Law schools and universities for law degrees Тайланд. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Тайланд here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Тайланд
Nakhon Nayok
Тип на обучение
Темпо на обучение
St. Theresa International College

Нашите бакалаври на Nursing Science програма ще ви даде възможност да вземат правилните решения за подобряване на здравето на пациентите си. Програмата ви помогне да прид ... [+]

Имате ли страст за спасяването на човешки живот?

Наш Бакалаври на Nursing Science програма ще ви даде възможност да се вземат правилни решения за подобряване на здравето на пациентите си. Програмата ви помогне да придобият всички умения, необходими за насочване, подкрепа, лечение и рехабилитация на болните ви служат. Като една от най-дълго програми на St Theresa Международен колеж, ще имате възможност да научите от нашата добре опитен и добре известни преподаватели в една наистина вдъхновяваща среда.... [-]

Тайланд Nakhon Nayok
Юни 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски