HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Сингапур offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Law schools and universities for law degrees Сингапур. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Сингапур here.

Резултати Filter

Бакалавър по медицинска сестра (Университет Грифит)

Kaplan Singapore
Бакалавриат
<
Задочно
<
24 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Програмата "Бакалавър по сестрински грижи" предоставя възможност на регистрираните медицински сестри в Сингапур и в околните страни, които се регистрират в Сингапурския сестри ...

Научете повече

бакалавърска (Hons) биомедицинските науки (издадена от Нортъмбрия University, UK)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
BSc
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

В допълнение към развиващите се отпуска на базата на експертни знания и умения, разглеждане на практики, приети в тази област в световен мащаб ще гарантира на програмата е от ...

Научете повече