Filter
Бакалавриат
Пуерто Рико Ponce Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Изследването на сестринските грижи се съсредоточава върху превенцията на заболявания и наранявания, грижите за пациенти от всички възрасти и насърчаването на здравето. Тази тема е полезна за всеки, който желае да бъде медицинска сестра в болници, клиники, центрове за подпомогнато живеене или други здравни заведения.

Има няколко институции за висше образование, разположен в целия Пуерто Рико, с Университета на Пуерто Рико е най-старият и най-големият. Като територия на САЩ, гражданите могат да имат достъп до допълнителни възможности за образование.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Сестринско дело, Ponce

Степени
Място
Пуерто Рико
Ponce
Тип на обучение
Темпо на обучение
Ponce Health Sciences University

Бакалавър по Nursing - Две входни Options ... [+]

Две входни Options

1. Direct Entry

Три години или Осем триместър на 15-седмично всеки един

2. Горна Division

Две години или Шест триместър на 15-седмично всеки един Изисквания за прием

Direct влизане

Признат High School Diploma или General еквивалентност Разглеждане (GED) Официални преписи от гимназията и след средното, ако е приложимо Натрупаната GPA на 2.5

Предпоставка гимназията курсове

1 единица по биология 1 единица по химия 1 единица Алгебра Демонстрира владеене на английски език в говоренето и четенето от TOEFL оценки или доказателства за успешно завършване на една година от колежа английски Доказателство за организиране и обслужване на конференция предварително допускане старчески Писмено есе показва интерес към кърменето лично интервю Две препоръки Имунизация записи и медицински тестове Current Basic Life Support (BLS) сертифициране Отговарят на съществените стандарти за изпълнение в старчески А не се възстановява такса за кандидатстване от $ 80,00 Наказателно фон скрининг Вземете HESI A2 изпит (образование System Health, Inc.) ... [-]
Пуерто Рико Ponce
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски