Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Румъния offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Law schools and universities for law degrees Румъния. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Румъния here.

Резултати Filter

бакалавърска степен по обща медицина

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Кампус Редовно обучение 6 години Запитване на информация Румъния Iași

Програмата на френски език на Факултета по медицина се поддържа, в допълнение към преподаването на английски език, като доказателство за еволюцията на европейската интеграция много институции в Румъния.

Бакалавър по фармацевтични науки

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Румъния Iași

От учебната 1998/1999 година, Фармацевтичен факултет е последвано ЕСТК, целящи да развият сравнима образователна система отвъд националните граници. ECTS осигурява признаване на периодите на обучение, проведени в други европейски университети по този начин подкрепят мобилността на студентите.

бакалавър по дентална медицина

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Кампус Редовно обучение 6 години Запитване на информация Румъния Iași

Преди 1990 г., учебната програма са включени много проста структура, състояща се от четири основни дентални дисциплини: стоматология, пародонтология, протезата, лицево-челюстна хирургия и ортодонтия.

Бакалавър по обществено здраве

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Румъния Cluj-Napoca

Клуж училище за обществено здраве е единствената програма за обществено здраве преподава изцяло на английски език в цялата Централна и Източна Европа. Програмата е проектирана, за да подготви независими специалисти в областта на общественото здраве, при най-високите стандарти. Програмата е персонализиран да покрие всички аспекти на общественото здраве, но също така дават възможност на учениците да се фокусират върху тяхната област на интерес ...

лекар на ветеринарна медицина

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Румъния Timișoara

Бакалавърски курсове, организирани от Ветеринарномедицински факултет на Банат в Тимишоара е Ветеринарна медицина предлага на английски и на румънски език в продължение на 6 години. Програмата за ветеринарна медицина води до Доктор по ветеринарна медицина.

Бакалавър по физикална терапия (физиокинетика и медицинска рехабилитация)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Румъния Iași

Физиотерапевти: независими и автономни специалисти със знания, умения и компетенции, подготвени да играят ключова роля в системите на здравеопазване, като вземат свои собствени решения.