HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Румъния offering law degrees

Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в образователни програми, които продължават в течение на четири години. Много програми за степен „бакалавър“ се предлагат във вид на редовни програми или онлайн програми, така че студентите имат варианти за образование, даже ако нямат възможност да пътуват или да отделят цялото си свободно време за образование.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Law schools and universities for law degrees Румъния. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Румъния here.

Резултати Filter

Бакалавър по кинезитерапия и специална мотричност

University Oradea
Бакалавриат
01 Окт. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Учебната програма „Кинезиология и специална подвижност“ има за задача да формира специалисти по превенция и рехабилитация на функционални последствия след различни патологии, ...

Научете повече

Бакалавър по медицина

University Oradea
Бакалавриат
01 Окт. 2020
<
Редовно
<
6 години
Английски
Кампус

Програмата за обучение Медицина (английски език) е основана през 1995 г. След 6 години обучение и преминаване на изпита за лиценз, завършилите получават дипломата за лекар. За ...

Научете повече