Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Румъния offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Румънски университетски квалификации високо оценена и призната в Европа и извън нея, най-ниските такси за обучение и живот на разходите в Европа. Румънците имат древна и богата история, особено в столицата Букурещ със своите 2 милиона души. Международните студенти, желаещи да учат в Румъния могат да подадат молба или в Министерството на образованието и науката или от избрания румънски университета, за да се получи Писмо за приемане.

Iasi City е в продължение на години е център на културни, художествени, социални и академичния живот в Румъния. Градът се намира в област Молдавия на Румъния и има население от близо 300 000 души. Той има 5 държавни университети.

Law schools and universities for law degrees Румъния. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Румъния here.

Резултати Filter

бакалавърска степен по обща медицина

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Кампус Редовно обучение 6 години Запитване на информация Румъния Iași

Програмата на френски език на Факултета по медицина се поддържа, в допълнение към преподаването на английски език, като доказателство за еволюцията на европейската интеграция много институции в Румъния.

Бакалавър по фармацевтични науки

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Румъния Iași

От учебната 1998/1999 година, Фармацевтичен факултет е последвано ЕСТК, целящи да развият сравнима образователна система отвъд националните граници. ECTS осигурява признаване на периодите на обучение, проведени в други европейски университети по този начин подкрепят мобилността на студентите.

бакалавър по дентална медицина

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi
Кампус Редовно обучение 6 години Запитване на информация Румъния Iași

Преди 1990 г., учебната програма са включени много проста структура, състояща се от четири основни дентални дисциплини: стоматология, пародонтология, протезата, лицево-челюстна хирургия и ортодонтия.

Бакалавър по физикална терапия (физиокинетика и медицинска рехабилитация)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Румъния Iași

Физиотерапевти: независими и автономни специалисти със знания, умения и компетенции, подготвени да играят ключова роля в системите на здравеопазване, като вземат свои собствени решения.